Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

NUSDORFER BOŠTJAN S.P. TAPETNIŠTVO BONUS

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Odlično podjetje NUSDORFER BOŠTJAN s.p. TAPETNIŠTVO BONUS, ki se  ukvarja s tapetništvom (proizvodnja drugega pohištva).

Njihove storitve se pričnejo, še preden ste se odločili za njih. Vsestransko vam bodo svetovali. Poslanstvo podjetja je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju tapetništva.

Pohištvo z dodatki je središče vsakega bivalnega prostora, zato so njegov izgled, kakovost in udobje zelo pomembni. Na podlagi vaših želja in potreb ter podjetje  NUSDORFER BOŠTJAN s.p. TAPETNIŠTVO BONUS z svojimi izkušnjami in strokovnostjo poiščejo najprimernejši dizajn glede na vaše želje. Sledijo sodobnim trendom in ustvarjajo vedno nove vizije, katerih stalnica je kakovost. Komunikacija s kupci je ključnega pomena saj želijo spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti. Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem z proizvajalci izboljšujejo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo zaposlenih. Spremljajo razvoj panoge doma in v svetu, da se lahko s svojo dinamiko prilagodijo potrebam kupcem hitro, kakovostno in po ugodni ceni.

Dobra beseda zadovoljnih kupcev o izkušnjah pri projektiranju, poznavanju tehnologije dela in opremljanja zdravstvenih objektov ter laboratorijev pa je obenem najboljše jamstvo za vsakega novega kupca.

Želite opremiti zdravstveni objekt ali laboratorij, ki bo popolnoma ustrezal vašim potrebam, ali  morda potrebujete zanesljivega izvajalca, ki bo
pohištvo izdelal po načrtih vašega arhitekta?

NUSDORFER BOŠTJAN s.p. TAPETNIŠTVO BONUS podjetje je pravi naslov!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.