Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Oblikovanje vinskih etiket, Studio Ajd, vizualne komunikacije

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Sodobne vizualne rešitve so način komunikacije in sporočanja. V Studiu Ajd že dolgo delajo s preizkušenimi in zanesljivimi sodelavci in podizvajalci, kar zagotavlja njihovo visoko kakovost storitev, kakršno pričakujete in si tudi zaslužite.

Studio Ajd oblikuje in fotografira za naročnike v zelo različnih dejavnostih doma in v tujini, najbolj prepoznavni pa so verjetno z oblikovanjem za področje vinarstva.

Eden najpomembnejših elementov celostne podobe vina je etiketa, ki skupaj s steklenico, zamaškom, dodatno zaščitno ali darilno embalažo tvori celostno predstavitev vina. Etiketa ni zgolj okras steklenice, je oglas za vino. Delovati mora v skladu z modelom AIDA (Attention – pozornost, Interest – zanimanje, Desire – želja, Action/dejanje).

Pri svojem oblikovanju vinskih etiket po naši oceni sodijo v vodilno podjetje v tej panogi. Upoštevajo pomembnost, razmerje, skladnost, barve, zadržanost in vse podrobnosti, da si zagotovijo dober rezultat. Etiketa mora biti primerna kakovosti vina. To pomeni, da je za deželna vina etiketa preprostejša, za kakovostna vina nekoliko bogatejša, za vrhunska vina bogata, za najbolj cenjena vina pa ekskluzivna. Na ta način se kupcu že po zunanjem izgledu sporoča, kaj lahko v steklenici pričakuje.

 Nad etiketami, ki so po videzu in kakovosti primerne vinu, smo navdušeni.

Dejavnost Studia Ajd za področje vinarstva poleg opreme vinske steklenice zajema vse ostalo oblikovanje, od osnovnih do najbolj zahtevnih promocijskih materialov, vključno s spletnimi stranmi, transportno embalažo itd. Svoje stranke oskrbijo tudi z vso potrebno studijsko in terensko fotografijo. Vinarji jih zelo dobro poznajo, saj v Studiu Ajd oblikujejo tudi revijo Vino, kjer skrbijo tudi za precejšen del objavljenega fotografskega gradiva. Ravno delo na tem področju jim je prineslo tudi angažmaje za druge revije, kot sta recimo National Geographics (Slovenija) in svetovno znani Wine Spectator.

Vsaka etiketa, ki je oblikovana s strani Studia Ajd, prinaša neko sporočilo o vinu, zagotovo pa nekaj novega, drugačnega in zanimivega. Naj bo etiketa najprej estetsko sporočilo!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.