Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Odlične storitve podjetja EMV, ki jih velja izkoristiti

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

EMV podjetje, združuje skupino strokovnjakov projektante, izvajalce strojnih in elektro instalacij, strokovnjake s področja avtomatske regulacije ogrevalnih sistemov, vzdrževalce ter serviserje ogrevalne in plinske tehnike. V svoj delovni proces so vpeljali številne rešitve na področju plinske tehnike, vzdrževanja ogrevalnih sistemov,  projektiranja, proizvodnje kompaktnih toplotnih postaj, izvajanja strojnih instalacij in izvajanja elektro instalacij.

Kakovost v podjetju EMV temelji na dolgoletnih izkušnjah, znanju in osebnem prizadevanju vseh zaposlenih za dosledno izpolnjevanje zahtev in pričakovanj strank, naročnikov, udeležencev in poslovnih partnerjev: izpeljavo kakovostnih, celostnih, skladnih in zanesljivih storitev. Skrb za kakovost je naloga vsakega zaposlenega, saj je vsak zaposleni v celoti odgovoren za kakovost opravljenega dela in odgovornosti za kakovost svojega dela nikoli ne prenaša na druge.

Posebno skrb posvečajo zaposlenim, njihovemu strokovnemu razvoju, ter njihovi moralni in materialni motivaciji. Negujejo kakovost notranjih odnosov ter zagotavljajo pogoje vzpodbudnega delovnega okolja. Želijo ponuditi naročniku celovito uslugo izgradnje sistema ogrevanja. Predvsem je njihovo delovanje usmerjeno na toplotne postaje daljinskega ogrevanja in izvedbo plinskih sistemov ogrevanja. Naročniku ponujajo celovite rešitve od izdelave projekta, izvedbe strojnih ter elektro instalacijskih del, zagona in nastavitve optimalnih parametrov regulacije ogrevanja, do vzdrževanja in servisiranja celotnega sistema. Posebno skrb posvečajo zaposlenim, njihovemu strokovnemu razvoju, ter njihovi moralni in materialni motivaciji. Negujejo kakovost notranjih odnosov ter zagotavljajo pogoje vzpodbudnega delovnega okolja. Vzdržujejo visoko raven kakovosti storitev, ki so vselej na ravni uspešnih konkurenčnih podjetij. Odločilno besedo pri ocenjevanju kakovosti imajo seveda naročniki.

Obenem izdelujejo projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja, za izvedbo, projekte izvedenih del in projekte vzdrževanja: toplotnih postaj daljinskega ogrevanja, priprave sanitarne in pitne tople vode, kurilnic in kotlovnic ter ostalih tehnološko in tehnično zahtevnih ogrevalnih postrojev.

Organizirani na zelo sodoben način, kot so upravljanje, projekti, ideje, nasveti. Poslanstvo podjetja je zagotoviti najkvalitetnejše storitve na trgu z najsodobnejšo tehnologijo strojev in najnovejšimi standardi. Stranki se prilagodijo, ji svetujejo in delo opravijo hitro ter kakovostno. Ravno njihovi dosežki jim dajejo potrditev, da jim zaupa vedno več potrošnikov in podjetij, prav to zaupanje strank pa motivacijo za iskanje dodatnih izboljšav. Zato trdimo, da je zaradi avtomatiziranega osveževanja in ostalih funkcionalnosti podjetje EMV  najbolj odziven na spremembe na tržišču v slovenskem prostoru. Prav zato lahko strankam zagotavljajo odlične storitve, ki jih velja izkoristiti.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.