Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Odlične storitve za širok krog uporabnikov, podjetje Montgal

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Odlikujejo jih odlične storitve za širok krog uporabnikov, skozi specializirano strokovno znanje in osebni pristop pa zagotavljajo uspešno realizacijo projektov v skladu s projektnim programom in dogovori s stranko. Tako nekako bi opisali podjetje Montgal, saj velajajo za priznano gradbeno podjetje. Predvsem pa svoje delo ves čas opravljajo kakovostno in z največjimi veseljem. Ravno zato so si pridobili ugled in številne zveste stranke.

So podjetje z izkušnjami na področju suhomontažne gradnje. Uredijo vam kompletno storitev od strokovnega svetovanja na vašem domu, pa do končne izdelave in to na celotnem področju Slovenije.

Storitvena dejavnost podejtja Montgal zajema vse vrste adaptacij, novogradnje, predelave stropov, sten, oblog, montaža vrat, oken, podov, laminatov, predelava surovih mansard v prijeten bivalni prostor, predelava vseh ostalih zunanjih objektov, izdelava napuščevrazne zunanje obloge iz Fermacell plošč namesto klasične zunanje fasad, obdelava in zaključevanje špalet okoli naknadno vgrajenih vertikalnih oken in še bi lahko naštevali. Pri delu se poslužujejo uporabe najmodernejših materialov proizvajalcev Knauf, Rigips, Armstrong, NMC, USG, Farmacell, Wedi, Promat itd.

Naročniku lahko ponudijo visoko kvalitetne materiale. Predlagani koraki, skupaj s potrjenim terminskim planom ob podpisu pogodbe z stranko katerim vsem zagotavljajo kvaliteten pristop k projektu.

Naročniku nudijo svetovanje, projektiranje in izvedbo. V primeru izbire podjetja Montgal, podjetje nemudoma pristopi k izvajanju del in naročilu vseh znanih materialov in opreme. So fleksibilni za vsakršen dogovor z naročnikom, ki ima posledice racionalnosti, enostavnosti in predvsem kvalitete dela in zadovoljstva samega naročnika.

 

Prednost podjetja Montgal pred konkurenco so dolgoletne izkušnje in homogen kolektiv, ki je s svojim znanjem in predanostjo vzdržal vse težave in viharje tranzicije. Glavno vodilo podjetja je kvalitetna ponudba in zadovoljen kupec. Da bi to dosegli, mora biti ekipa prodajalcev in komercialistov izredno aktivna, strokovna in dinamična. Nenehno spremljanje novosti na domačem in tujem trgu je neobhodno,  da bi lahko ustregli  vse bolj zahtevnim kupcem.

Prepričajte se o kvaliteti njihovih storitev sami!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.