Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Odlikuje jih drugačnost, njihov pristop in sveže ideje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Trgovina in storitve MedjaMat se ukvarja z  izdelavo terarijev po naročilu z vso opremo iz kakovostnih materialov. Utrjujejo položaj celovitega in kakovostnega slovenskega ponudnika s področja teraristike.

 

Ponudba zajema vso hrano za plazilce (miši, podgane, črički, kobilice, ščurki, mokarji itd.), vitamine Nekton (Nemški proizvajalec) za plazilce, predstavitve o eksotičnih živalih v vrtcih, šolah in ostalih ustanovah, postavitev in vzdrževanje akvarijev, terarijev in vrtnih ribnikov, ultrazvočni pregled brejosti pri manjših živalih (kače, kuščarji, glodalci, psi, mačke…) in svetovanje o teraristiki. Z vzrejo eksotičnih živali se ukvarjajo že več kot 10 let in imajo preko 23 registriranih vrst plazilcev, skupaj nekaj čez 150 osebkov (strupene kače, nestrupene kače, kuščarji itd.). Seveda imajo dovoljenja za vzrejo s strani Agencije Republike Slovenije za okolje, Ministrstva za okolje in prostor ter Veterinarske uprave RS.

 

 

Skozi odgovornost, veselje do dela, kreativnost, fleksibilnost ter odprtost poudarjajo tiste vrednote, ki že odlikujejo podjetje Medjamat. Ggradijo dobre odnose, ti pa so temelj za spoštljiv odnos do njihovih partnerjev: kupcev, dobaviteljev in vseh ostalih, ki so del njihovega poslovnega okolja. Samo z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi je mogoče poslovno uspešnost združevati z njihovim temeljnim poslanstvom. Vrhunska ekipa za področje teraristike omogoča zagotavljanje inovativnih konceptov in rešitev po meri, ki prinašajo strateško konkurenčno prednost. Zagotavljajo kar najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo pri razvoju koncepta za vas. Inovativni značaj v povezavi z izkušnjami in zanosom svoje ekipe, omogočajo razvoj vodilnih na tem področju. Njihove živali so oskrbovane na najvišjem nivoju (primerna velikost terarijev, zračenje, hranjenje, očiščeni bivalni prostori itd.) ter pod stalnim veterinarskim nadzorom. Resnost, predanost in iskrenost so stebri poslovne politike, ki jo je sprejelo podjetje.

Na koncu bi le dejali o podjetju Medja Mat , da gre za mlado podjetje, s svežimi idejami in drugačnim  pristopom do dela. Mi smo navdušeni!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.