Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

OKVIRI.SI, podjetje Matija Trošt, za izdelovanje okvirjev in okvirjanje slik,

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Obeležite svoje najlepše trenutke s čudovitimi fotografijami in jih olepšajte z okvirji za slike. Da pa bodo zasijale v njihovi najlepši luči, se odločite za strokovno okvirjanje fotografij, ki bo še dodatno poudarilo njihovo lepoto.

V današnjem prispevku bi želeli predstaviti odličnega podjetnika Matijo Trošta, ki ima vodilno podjetje za izdelovanje okvirjev in okvirjanje slik,  Okviri.si.

V njihovi ponudbi boste našli izjemno pester nabor najrazličnejših okvirjev za slike, forografije, ogledala, posterje, nogometne drese itd. Izbirate med mnogo vrst okvirjev različnih oblik, bodisi iz lesa ali aluminija. Poleg tega, podjetje nudi še vrsto drugi storitev kot so, čiščenje in restavriranje starih slik na platnu, zlatenje starih okvirjev, napenjanje platen, plastificiranje, kaširanje in graviranje spominskih ploščic.

Vsak projekt z njihovo storitvijo se začne s spoznavanjem in željami naročnika. Prav zaradi tega se pozorno posvetijo vsaki stranki in oblikujejo rešitev prilagojeno vsaki stranki posebej. Pri svojem delu poskrbijo tudi za najmanjše detajle tako pri svetovanju in izbiri materialov, da je končni izdelek popoln in odraža vrhunsko kakovost. S pravim okvirjem, ki se ustrezno sklada s sliko, se poudari bistvo dela, fotografije pa pridejo bolje do izraza.

Zadovoljne stranke so glavna prioriteta podjetja Okviri.si in zato vedno stremijo k izpolnitvi potreb in zahtev vseh svojih strank. Vse to združujejo tudi s pravičnim in odgovornim odnosom, zaradi česar jih stranke vidijo kot zanseljivega in zaupanja vrednega partnerja, s katerim se splača graditi dolgotrajne poslovne odnose.

Okviri.si podjetje, z bogato in ugodno ponudbo, širokim naborom storitev in najboljšimi nasveti. Za vas se bodo potrudili, da bo okvirjanje vaših fotografij hitro, kvalitetno in cenovno ugodno.

Z neprestanim vlaganjem v znanje in širjenjem ponudbe, so dosegli skozi leta zadovoljiti vse okuse in tako je zmagala, ljubezen do umetnosti in zrasla v uspešno podjetje.

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.