Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Omislite si sedežno garnituro po vaši ideji

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo

Ponudba sedežnih garnitur je na tržišču ogromna, vendar pa se nemalokrat zgodi, da vam že narejene sedežne garniture ne ustrezajo glede določenih lastnosti, še posebej takrat, kadar se srečujete s prostorom, ki ima posebne zahteve.Trgovina Foteljček poskrbi za to, da z vašo osnovno idejo o izgledu sedežne garniture izdelajo ravno takšno, kot ste si jo zamislili!

Proizvodnja namreč temelji na izdelovanju sedežnih garnitur po naročilu, s petletno garancijo. Tudi čisto enostavna skica lahko pomaga pri izpolnitvi vaših želja. Da udobnost sedežne garniture še polepša dneve in večere,vam s strokovno pomočjo pomagajo pri izbiri materiala, višine, globine in trdote sedežne garniture, katere imate tudi možnost preizkusiti, pred postopkom končne izdelave. Seveda si pa vsak želi, da si kupi nekaj kvalitetnega in cenovno ugodnega, kar mu bo dobro služilo še vrsto let.

nepravi-kot-1

dfoteljceksedene-garnitureslika-003

Poleg tega bo lahko končni izdelek povsem ustrezen tudi iz estetskega vidika, torej barvno in v drugih detajlih. Vsak izdelek je lahko samostojen kot fotelj, dvosed, trosed ali kotna sedežna garnitura različnih dimenzij. V izbrane elemente lahko dodajo tudi mehanizme za počivalnik. Oblikujejo in izdelujejo sedežne garniture tako za zasebni kot tudi javni sektor.

Podjetje Zdravka Keršmanca s.p., uredi vaš dom z novo ali preoblečeno sedežno garnituro, foteljem, kavčem, stolom, klopjo ali izolacijo vrat. Vožnja v avtu je prijetna z novimi preoblečenimi sedeži. Počitnice v camp prikolici ali plovilih so lahko tudi lepše. Tapecirajo tudi lokale za udobje vaših gostov.

Če imate pri odločitvi za nakup sedežne garniture težave, se obrnite na njihove izvrstne svetovalce, ki vam bodo olajšali nakup sanjske sedežne garniture po meri. Sedežne garniture po meri podjetja Zdravka Keršmanca-Foteljček, so cenovno ugodne, pestrost ponudbe pa zadovolji čisto vse želje. To dokazujejo njihove reference, ki so njihove stranke same, ki se z zadovoljstvom vrnejo in s seboj pripeljejo sorodnike, prijatelje ali znance.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.