Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Omogočite najvišjo kakovost bivanja, s pravo montažo strešnih oken podjetja Klemna Koželja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ne glede na to, ali gradite novo hišo ali preurejate sedanjo, vam nudijo privlačne rešitve s strešnimi okni, da boste svoje podstrešje kar najbolje izkoristili in si tako zagotovili več prijetno okolje in sodobno arhitekturno rešitev, s tem pa tudi več bivalnega prostora za vas in vaše družinske člane. Poslanstvo podjetja je zadovoljevati potrebe naročnikov s področja strešnih oken.

 

 

Kvalitetno vgrajena strešna okna so pomemben predpogoj za udobno bivanje v vašem domu, zato predlagajo, da vgradnjo prepustite njim, ki so za to strokovno usposobljeni. Strankam ponudijo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam, zahtevam in željam. Podjetje je z uporabo najsodobnejše tehnologije in uporabo najkvalitetnejših materialov doprineslo pozitiven učinek. Specializirani so za VELUX strešna okna.

 

Zakaj VELUX STREŠNA OKNA?

VELUX strešna okna s sredinskim vpetjem ponujajo veliko za svojo ceno in so zelo praktična. Ročico za odpiranje so namestili zgoraj, kar pomeni, da imate na voljo veliko prostora za rokovanje z vašimi okni. Neposredno pod ta okna lahko namestite tudi pohištvo, kar odpiranja ne bo oviralo. Izbirate lahko med različnimi materiali na notranji strani, impregniran naraven ali belo barvan les ali plastificirano belo strešno okno, na zunanji strani pa so vsa okna zaščitena z aluminijem v temno sivi barvi.

Zaposleni temeljito preučijo pričakovanja naročnikov in dostavijo le najbolj optimalno rešitev za njihovo poslovanje. Ekipa strokovnjakov je usposobljena za delo na lokaciji naročnika, ki zagotovi vse potrebno, da je projekt od samega začetka za našega naročnika čim manj obremenjujoč. Vedno poskrbijo, da z delom ne ovirajo poslovanja svojih naročnikov, zato nudijo tudi redne preglede, vzdrževanje in popravila. Svojim naročnikom nudijo oseben pristop in prilagodljivost, kakovostne izdelke in primerljive cene.

 

 

Odlična ekipa podjetja Klemna Koželja, vodji projektov, proizvodnja in montaža, vsi stremijo k doseganju skupnega cilja. Harmonizirano delovanje kolektiva zagotavljajo usklajeni cilji in ciljno orientirano delovanje vsakega posameznika. Sledijo novi tehnologiji in na osnovi dolgoletnih izkušenj zaključujejo uspešne projekte, od ideje do realizacije.

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.