Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Osebno svetovanje in psihoterapija ali izobraževanje na Inštitutu za psihoterapijo transakcijske analize

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo

Izvedbo kvalitetne transakcijsko analitične psihoterapije in edukacije, ki temelji na filozofiji, da smo vsi ljudje v redu in si v temeljnem eksistencialnem smislu enakovredni, izvaja Inštitut za psihoterapijo transakcijske analize.

Dovolite, da vam predstavimo vse odlike Inštituta, ki jih ponuja. Inštitut za psihoterapijo transakcijske analize IPTA deluje že od leta 2008. Poslanstvo Inštituta je, razvijati kakovostno psihoterapevtsko prakso, edukacijo, teorijo in etiko transakcijske analize.

Na Inštitutu nudijo individualno psihoterapijo, psihoterapijo za pare, po dogovoru tudi skupinsko ter didaktično psihoterapijo za študente psihoterapije in  Izvajajo   izobraževanje za ta poklic.

Edukativni program usposabljanja za študente psihoterapije transakcijske analize omogoča pridobitev naziva Diplomirani transakcijski analitik (CTA Certified transactional analyst-EATA in ITAA/-Evropska in svetovna organizacija TA) in posledično pridobitev pogojev za prejem evropske diplome za psihoterapijo (EAP-Evropske asociacije za psihoterapijo). Izobraževanje torej poteka na področju transakcijske analize od uvodnega seminarja TA 101, profesionalnega treninga , supervizija, seminarji itd. , do ravni priprave za izpit in uspešnega zaključka študija.

alb1_img12

Opozorili bi na Seminar TA 101, ki omogoča seznanitev z osnovnimi koncepti transakcijske analize in je uradni seminar EATA – evropske in ITAA – svetovne asociacije za transakcijsko analizo. Namenjen je vsem in ne le diplomantom humanističnih smeri akademskega študija, ki želijo obogatiti svoje znanje iz psihoterapevtskih pristopov, osebnostne rasti in odnosne komunikacije. Predstavlja tudi osnovno učno izkušnjo za kandidate zainteresirane za vključitev v nadaljnje profesionalno usposabljanje v pristopu transakcijske analize.

Ker je eden od prediktorjev profesionalne uspešnosti ustrezno izbran psihoterapevtski pristop, je seminar namenjen tudi vsem, ki so se za študij psihoterapije že odločili, ki pa še izbirajo svojo psihoterapevtsko specialnost.

Na Inštitutu omogočajo izvedbo supervizije za strokovne delavce Socialnega varstva in drugih odnosnih delovnih okolij supervizantov. Prav tako poteka Couching za  vodje v različnih delovnih okoljih.

Raznolika ponudba Inštituta za psihoterapijo transakcijske analize  nudi osebno svetovanje in izobraževanje z ekipo strokovno usposobljenim ljudi.

Torej:«  Naredimo nekaj dobrega, plemenitega in uporabnega zase, svoje najbližje, delovne time  in našo družbo!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.