Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Osredotočite se na vaše poslovnje in skrb za knjige prepustite raučnovodskem servisu Košljar

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V računovodskem servisu Košljar izvajajo kompletne računovodske, knjigovodske, administrativne storitve ter poslovno, finančno in davčno svetovanje.

Računovodske storitve opravljajo za vse pravne ter fizične osebe, kot tudi za društva in zavode, kjer vam bodo že od prvega srečanja naprej svetovali, kako najbolje poslovati, da si lahko obetate čim boljši poslovni uspeh. Seznanjali vas bodo z novostmi na področju vašega poslovanja. Na spletni strani ponujajo tudi nekaj primerov aktualnih pogodb in obrazcev, ki vam bodo olajšale delo. http://www.racunovodstvo-kosljar.com/pogodbe

 

 

Zaradi nenehnega spreminjanja globalne ekonomije in razvoja finančnih smernic, se zato ekipa računovodskega servisa Košljar d.o.o. nenehno izobražuje, z namenom hitrega, optimalnega in zakonitega poslovanja. Računovodski servis z dologletno tradicijo Košljar, je bil ustanovljen že leta 1997. Priznano podjetje, ki vam nudi kvalitetne storitve, podjetje, ki je zaupanja vredno, strokovno, zanesljivo, in predvsem hitro odzivno, kot pravijo njihove stranke!

 

“Že nekaj let uspešno sodelujemo z računovodstvom Košljar. Dostopnost, ažurnost, kakovost in prilagajanje so tisti elementi, ki jih njihov računovodski servis ima.” pravi Valerija Veleušič, priznana uspešna podjetnica Lmm Tilia d.o.o.

 

“Kot frizerski salon Kodrček, že vrsto let koristimo računovodske storitve podjetja Košljar. S storitvami smo zelo zadovoljni, zato velja pohvala ekipi računovodstva Košljar. “ pravita Mojca in Jože Povše, Povše Mojca s.p.

 

 

Z individualnim pristopom, redno računovodsko in davčno svetujejo pri pravilnosti računovodskih listin in davčne politike posameznega uporabnika. Vrednote, po katerih so prepoznavni, pričakovanja in zadovoljstvo uporabnikov storitev, pa so vedno odraz ustreznih znanj, strokovnosti in zaupnega odnosa.

 

Kot pravijo sami: “Delo je naša strast, zato vedno vlagamo v doseganje novega znanja s katerim prepričljivo zadovoljujejo vse potrebe in želje naših strank. Ponosni smo, da danes veljamo kot zaupanja vreden, strokoven, zanesljiv, hitro odziven in prijazen računovodski servis, na katerega se lahko vedno zanesete.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.