Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Osupljivi rezultati z laserskim graviranjem v steklo, podjetje Artis 3D vodilno v Sloveniji

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V današnjem prispevku predstavljamo vodilno podjetje Artis 3D s področja  3d, 2d-3d globinskega laserskega graviranje v steklo. Graviranje v steklo je odlična ideja, saj je steklo primerno za lasersko graviranje in ponuja osupljive rezultate, ki bodo gotovo v veselje prav vsakomur.

 

 

Laser na steklu ustvari posebne efekte, ki dodajo značilen čar in popestrijo podobo končnega izdelka. To pomeni, da je steklo lahko izvrstna izbira tudi za tiste, ki se še odločajo, kateri material bodo sploh izbrali za svoje promocijske, dekorativne in druge izdelke. Z nekaj kreativnosti in seveda z natančnim laserskim graviranjem lahko izdelajo v podjetju Artis 3D še celo vrsto drugih čudovitih izdelkov, ki bodo gotovo odlično služili svojemu namenu.

 

 

Artis 3D je podjetje, ki se ukvarja z laserskim graviranjemv kristalne kocke različnih velikosti in oblik. Take kocke so lahko unikatno čisto posebno osebno darilo ali pa reprezantativni namizni okras v podjetjih, saj izdelujejo različne motive: priznanja, grbe, 2D ali 3D fotografij oseb, živali predmetov ali izdelkov, znaki in logotipi podjetij, s katerim so prijetno presenetili že mnogo obdarovancev. Izbira motiva je torej neomejena, gravuro pa lahko naredijo po znanih vnaprej izbranih tematskih motivih (osebni, verski, praznični), vaši fotografiji ene ali večih oseb. Za poseben učinek globine lahko predmetre ali osebe slikajo s posebno kamero s treh strani. Seveda pa lasersko graviranje na steklo omogoča izdelavo najrazličnejših gravur, ne bo težko povsem poljubno oblikovati idealnih steklenih izdelkov, ki bodo kar najbolj navdušili v svoji vlogi. Pri vseh motivih lahko izbirate iz širokega spektra oblik in velikosti. Gravirajo tudi imena, napise znake in fotografije na dog tage ( vojaške identifikacijske plošćice), pet tage (ploščice za domače živali),obeske, ure, nožein podobno. Poleg vsega  nudijo tudi izbor klasičnih pokalov in medalj, poleg tega pa še pokalov in trofej izdelanih iz kristala. Naši kristalni pokali so stilnega izgleda ter zelo atraktivni in sofisticirani na izgled. Kvaliteta, konkurenčne cene in kratki dobavni roki je prednost podjetja Artis 3D. Odlikujejo jih odlične reference saj je v njihovem seznamu strank več kot tisoč slovenskih podjetij.

 

 

Inovacije, izboljšave, inoviranje, inovacijski preboji, inovacijska družba, družba znanja, vse to je sinonim za podjetje Artis 3D.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.