Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Outsourcing administracija, za vaše boljše poslovanje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

slider1

V današnjem prispevku bi vam želeli predstaviti outsourcing administracijo. Slovenski trg outsourcinga je prilagojen omejenosti slovenskega trga. Tako, smo pregledali podjetja, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo in našli njih; Outsourcing administracija,  Nov dan d.o.o.

slider1

Outsourcing je poslovni koncept, ki omogoča podjetjem, da določenih dejavnosti ne izvajajo v podjetju, ampak jih predajo zunanjim izvajalcem.

Delajo po principu, da v sodelovanju z njimi vaše poslovanje spoznajo do potankosti. Na podlagi tega vam svetujejo in poskrbijo, da dobite vse, kar potrebujete za dobre odločitve, bolj učinkovito poslovanje, boljše poslovne rezultate ter za izpolnjevanje zakonskih obveznosti vašega podjetja. Poleg tega, dobite pristop do različnih virov informacij s trga in zakonodaje.

Untitled-3

Izvajajo tudi izobraževanja na področju »Minimalne pravne urejenosti podjetja«. Izvedba seminarjev se vrši  za podjetja v ustanavljanju, ali na začetku poslovne poti, ali podjetja, ki se znajdejo v fazi rasti in je potrebna reorganizacija poslovanja. Namenjena so tudi za start up podjetja, predvsem za mikro in mala podjetja, ki so v večini za vse sami in jim zmanjkuje časa za njihovo boljše poslovanje.

Outsourcing_paketi

Kako pomagati podjetjem, ko ustanavljajo podjetje in se izgubljajo v poplavi birokracije. Informacija, ki jim poenostavi in  skrajša pot, je dragocena. Kako si pomagati v teh ključnih trenutkih na začetku poti ali pa kako podjetje prehaja iz malega v srednje in je v fazi rasti, vam z nasveti lahko pomaga strokovno usposobljena kolegica Andreja Zabret, ki se ukvarja z Outsourcing administracijo.  Njena želja je, da glede na njene izkušnje, pomaga s koristnimi nasveti, saj  je tudi sama začela iz nič. Po določenih raziskavah v prvih 5-ih petih letih namreč propade 60- 90% podjetij, v prvem letu pa 6 %. Največkrat je razlog neznanje, in pa prepričanje, da vse zmorejo sami.

Predstavitev stranke bela podlaga (Kliknite za download)

Izbira pomoči v svojem poslovanju z outsourcing administracijo je torej dobra izbira pomoči. Novi dan d.o.o. za vas omogoča kompletno podporo vašemu poslovanju, da lahko izražate svobodno in brezskrbno vašo ustvarjalnost in produktivnost.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.