Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Pekarna Brumat-največja pekarna v družinski lasti na Primorskem

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Med poznavalci dobrega kruha cenjena in na Primorskem dobro poznana pekarna Brumat, že vrsto let razvaja svoje stranke s prvovrstnimi pekovskimi in slaščičarskimi dobrotami. Pekarna je na tem koncu Slovenije največja med pekarnami v družinski lasti in je na trgu prisotna že več kot 25 let. Pri Brumatu budno spremljajo novosti na področju pekarstva ter trende zdravega prehranjevanja, a hkrati ohranjajo tradicionalne postopke priprave izdelkov. Prav zato imajo njihovi izdelki specifičen in domač okus, teksturo ter aromo. Številna priznanja in certifikati za najboljšo kakovost izdelkov potrjujejo, da so na pravi poti. Med drugim se lahko pohvalijo s certifikati mednarodnih standardov IFS in ISO 22000, katerih stroge kriterije dosegajo že vrsto let.

 

Katalog (za pregled kataloga kliknite tukaj)

Poleg kruha in pekovskih izdelkov svoje stranke dnevno oskrbujejo tudi s slaščicami, keksi in domačimi testeninami. Njihove izdelke lahko najdemo v številnih večjih trgovskih verigah, hotelih in gostinskih obratih. V zadnjih letih so tržišče razširili tudi na tuje trge, največ so prisotni v sosednji Italiji. Svoje izdelke ponujajo tudi v mreži lastnih butičnih prodajaln ter potujočih trgovin, ki poskrbijo, da njihove dobrote dosežejo tudi ljudi iz bolj oddaljenih koncev.

Poznani so po svoji kakovosti, inovativnosti in tradiciji pa tudi po tem, da s svojimi izdelki zadovoljijo še tako zahtevnega sladokusca. Nič čudnega torej, da je pekarna Brumat za marsikoga najboljša pekarna v Sloveniji!

Več o pekarni Brumat si lahko ogledate tudi na www.pekarnabrumat.si ter na njihovi facebook strani.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.