Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Pivo, kot pravijo, pijača bogov, predsednikov in dobre družbe

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Da bi vam olajšali pivske pohode, smo izbrskali zanimivo pivovarno, kateri so najljubši izdelovalci piva tako v Sloveniji kot tudi širše.

Pivo je vsestranska pijača s sorazmerno nizko vsebnostjo alkohola, ki je v zmernih količinah lahko del zdravega načina življanja odraslih. Na vsem svetu je pivo najstarejša in najbolj priljubljena pijača, po porabi pa je na tretjem mestu.

Pivovarna Vizir, ki je v letu 2016 pridobila uradno potrditev, na mednarodnem tekmovanju piv na Irskem, prejela bronasto medaljo. Pivovarna Vizir se nahaja v osrčju Belokrajine in je znana tudi po tem, da ponuja pivcem drugačna piva.

V pivovarni Vizir pravijo, da na tak način radi raziskujejo kaj vse se lahko uporabi pri varjenju piva in kako dovzetni so ljudje za drugačne, nenavadne okuse. Tako občasno zvarijo tudi medeno pivo z belokranjskim medom, kostanjevo pivo iz ročno nabranega kostanja ali pa se poigrajo z začimbami in dodatki, ki so povsem naravni in iz naše neposredne okolice. Tak primer je pivo s smrekovimi vršički, pivo z dodatkom mete, pivo z ingverjem, pivo, zvarjeno iz krompirja in fižola itd. So tudi prva pivovarna, ki nudi storitev varjenja piva za ostale blagovne znamke pod lastnim receptom. Med številnimi stili, blagovnimi znamkami, bogastvom okusov, stopnjami alkohola, vključno z brezalkoholnim, lahko najdete pivo za vse priložnosti in vse okuse.

Vizir je pivovarna, ki sama razvija recepte, raziskuje sestavine in si tudi dovoli malo več. Vsak požirek piva Vizir, ki spolzi po grlu, se preprosto pretopi v užitek, za katerega si želiš, da bi trajal večno.

Zmerno pitje piva naj bi imelo tudi pozitivne učinke. Ameriška univerza je v svoji študiji, ki je zajemala 2. tisoč moških in žensk, ki so po starosti starejši, ugotovila, da ima zmerno pitje piva blagodejne učinke na srce. Prav tako naj bi pivo v zmernih količinah preprečevalo nivo holesterola, ima pa tudi ugoden vpliv na žile. Ne obstaja samo črno in belo kot pravijo in tudi pri alkoholu ne obstajajo le negativne lastnosti, temveč v zmerni meji zaužitega celo pozitivne. Manjša količina piva na dan naj bi celo zmanjševala staranje. Raziskave so pokazale tudi, da imajo tisti, ki so spili do 6 alkoholnih pijač tedensko, manjše tveganje za demenco kot pa tisti, ki piva niso pili ali pa so šli v drugo smer in so s pivom pretiravali.

Če bi radi okušali pivo pivovarne Vizir, ga lahko naročite neposredno pri njih, na njihovi spletni strani, ali pa se oglasite kar v njihovi pivovarni.

Pivovarna Vizir d.o.o.
Lokve 10b
8340 Črnomelj
Slovenia

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.