Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Pivovarna Bevog je dokaz, da je z znanjem in delavnostjo možno uspeti v EU

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Mikropivovarna Bevog je plod zvedavosti in stremljenja k odkrivanju novih pivskih izkušenj. Je rezultat entuziazma, ljubezni in elana. Varijo piva s karakterjem in dušo.

Le nekaj kilometrov čez slovensko mejo, tik nad Gornjo Radgono, stoji pivovarna, ki se je po dobrem letu dni obratovanja že znašla med najboljšimi na največjem svetovnem portalu piv ratebeer.com: v konkurenci kar 2600 novih pivovarn si je prislužila tretje mesto.

10320383_1047935831915860_1561627897362469801_n

Pravijo: »Dovolj nam je enolične pivske ponudbe in omalovaževanja piva. Pivo je lahko in je mnogo več«.

V pivovarni Bevog se namreč posvečajo predvsem pivom zgornje fermentacije, splošno znanih kot ale piva. Ale piva, kot jih varijo pri in v osnovi izhajajo iz Anglije, v zadnjih desetletjih pa ta zelo raznolika vrsta piva dobiva večjo širino, paleto okusov, premika meje v posameznih stilih in močno krepi priljubljenost po vsem svetu. Pa ne le priljubljenosti pri ljubiteljih piva in pivopivcih, pač pa tudi nasploh pri gurmanih, vrhunskih kuharskih mojstrih in ljudeh, ki so vedno pripravljeni raziskovati nove okuse in doživetja ter jim je mar, kaj uživajo.

11960286_991791294196981_3095828143700433112_n 12321552_1033809656661811_9181684544253731002_n

Za vse strastne ljubitelje piva, pivovarna Bevog ponuja vodene oglede pivovarne, kjer po 45 minutnem ogledu dobite nekaj brezplačnih vzorcev piva. K pivu ponudijo še obložene kruhke iz lokalne pridelave.

Pivovarna Bevog priznana, z že pridobljenimi priznanji in nagradami sodi v sam vrh uspešnih poddjetij. Najpomembneje pa je to, da se ponašajo z mnogimi zadovoljnimi uživači njihovega piva. Na koncu bi še dodali: »Na zdravje in po pameti«!

11800495_981831251859652_4752336610294032607_n

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.