Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Po najboljšo možno nakupovalno izkušnjo v pohištveni salon Jelka

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Salon pohištva Jelka je v lasti družinskega podjetja Mizarstvo Antolin, ki je prisotno na slovenskem trgu že od leta 1992.

Proizvodni program zajema pohištvo za razne javne ustanove, otroške vrtce, šole, bolnišnice, domove za ostarele, dijaške domove, občine itd. Veliko pozornosti je namenjeno tudi individualnim naročilom za izdelavo pohištva po meri.

Zaupate jim lahko vaše želje, podatke o prostoru, ki ga opremljate in posebnosti, ki jih želite poudariti. Ekipa strokovnjakov, ki upošteva najnovejše trende na trgu, se svetovanju posveča s strastjo in predanostjo.

Cilji so zadovoljiti vsakega naročnika s kakovostno izdelavo, prilagojenostjo prostoru, računalniško podprto proizvodnjo. Kupcem ponujajo možnost, da na preprost, hiter in cenovno ugoden način celovito opremijo pisarno, svoj dom s kvalitetnim modernim pohištvom. Tako oblikujejo prostore za ljudi z zgodbami. Prav tako lahko opremo, ki so jo za vas sprojektirali po meri, izdelao z svojimi kooperanti, ki imajo dobre reference tako pri nas kot tudi v tujini. Naredijo vam tudi izris za lažjo vizualizacijo. Poleg cenovne ugodnosti in raznovrstne ponudbe se trudijo, da bi kupcem zagotovili kar najboljšo možno nakupovalno izkušnjo.

 

 

Izdelujejo oblikovno dovršeno pohištvo najvišje kakovosti. Uporabljajo najmodernejšo tehnologijo in vrhunske stroje. Sledijo najnovejšim modnim trendom na področju notranjega dizajna oziroma notranjega oblikovanja prostorov. Kar pa je seveda najpomembnejše, je to, da imajo vedno posluh za naročnikove želje in potrebe. Podjetje Jelka vam tako nudi celostno storitev, kjer vas bodo pozorno in predano spremljali vse od idejne zasnove in do montaže v vaših prostorih.

 

Proizvode v razstavno-prodajnem salonu Jelka v Beltincih imajo v dveh etažah, saj je pohištvo v večini lastne proizvodnje in pa poslovnih partnerjev. V letih dela na tem področju je salon pohištva Jelka skrbno izbrala skupino vrhunskih izvajalcev in koordinatorjev del, ki njihove projekte kvalitetno izvedejo in pripeljejo do zaključnega cilja.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.