Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Podarite darilni bon prestižnih znamk blagovne hiše Mencinger

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Počasi se spogledujemo s prazničnim časom in vsi bomo nakupovali darila zase in svoje najbližje. Božično novoletni čas, je čas obdarovanja najbližjih. Seveda je potrebno dobro razmisliti kam se bomo odpravili po nakup.

Podjetje Mencinger iz Lesc na Gorenjskem svoje stranke ponovno preseneča in sicer s popustom, kjer si lahko privoščite prestižen kos, po znižani ceni.

Torej, podarite darilni bon BH Mencinger in naj si darilo izbere vsak sam, po svoji izbiri. Za bon boste plačali 3% manj kot je njegova vrednost, poleg tega bo podjetje Mencinger izžrebal nekoga, ki mu bodo povrnili celotni nakup! Bone lahko naročite kar na njihov email: info@mencinger.si ali na blagajni trgovine.

Poleg darilnega bona pridobite še 3% dodatnega popusta, za vse blagovne znamke moške in ženske konfekcije, modne dodatke, patentirano generacijo rolojev po meri, zavese, markize in vso ostalo celotno ponudbo podjetja Mencinger!

sdds

Kaj vse lahko najdete v ponudbi družinskega podjetja Mencinger? Najprej bi vam želeli predstaviti podjetje Mencinger, ki deluje že od leta 1897 in je podjetje z močno družinsko tradicijo. Odlikuje jih visoka kvaliteta. Prva lastna proizvodnja markiz pa sega namreč že v leto 1990.

mencinger1

Uspeh za tako dolgo poslovanje? Izredno odgovoren odnos do strank, nam je povedala lastnica, kvalitetni izdelki in ponudba najprestižnejših blagovnih znamk.

V njihovi ponudbi najdete najprestižnejše tende, oziroma markize Markilux, ki jih podjetje Mencinger v celoti zastopa že 23 let na Slovenskem trgu. Imajo tudi linijo tekstilnih in konfekcijskih izdelkov, ki jih najdete v njihovi Blagovni hiši v Lescah. Zavese so iz najvišje kakovostnega blaga, z izbranim modnim dizajnom. Prav tako kakovostni roloji. Njihove markize bodo v vaš dom pričarale piko na i za čudovit ambient vašega doma. So trdna in ne prepuščajo dežja in jih najdete v več kot dvesto barvnih kombinacij.

Našli boste prav vse, zavese, drsnike za zavese, roloje, volne, svečane obleke, lamele, posteljnino in še marsikaj drugega, kajti vedno ponujajo raznovrstna presenečanja za svoje kupce, kot tudi tokrat.

Izkoristite popust in si privoščite prestiž, za nižjo ceno!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.