Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Podjetje Bocco, ki vašo kopalnico spremeni v doživetje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Bocco, ki vašo kopalnico spremeni v doživetje! Da prav ste slišali, tako bi jih lahko opisali. Vrhunska kakvost, dizajn in dolgoletne izkušnje. Podjetje izvaja vso keramiko, polaganje ploščic in drugih zaključnih  gradbenih del. Vsaka kopalnica in človek sta zgodbi zase, zato se vsaki stranki in njenemu ambientu posvečajo individualno. Predvsem se trudijo v vsaki kopalnici poiskati njene prednosti in jih maksimalno izkoristiti, da iz nje iztržijo kar najbolj estetsko in primerno kopalnico.

Ključ do uspeha v podjetju Keramika BOCCO, polaganje ploščic, Ljubljana, je nenehno strokovno izobraževanje skozi raznolike projekte, kakovostna storitev, uporaba vrhunskih materialov priznanih proizvajalcev, dobava na rok in strokovno svetovanje. Njihova ponudba zajema odstranitev obstoječe keramike, iznos in odvoz materiala, polaganje vseh vrst keramičnih ploščic, polaganje marmorja, polaganje granita, kompletna obnova  kopalnic, vključno z vodovodom, elektriko,beljenjem,talnim gretjem, oblačenje stopnic in podestov v keramiko, sanacija teras, balkonov, izdelava hidroizolacije, vodovodarska dela, slikopleskarska dela, beljenje in električarska dela. Zagotavljajo visoko kvaliteto in profesionalnost opravljenih del, za kar jamčijo z usposobljenim in izkušenim kadrom.

Večje projekte delajo tudi z zunanjimi partnerji, ki so usposobljeni za to. podjetje je zanesljivo,korektno in popolnoma predano zvestobi in kvaliteti. Končni cilj podjetja Bocco je zadovoljna stranka in seveda dobri odnosi s poslovnimi partnerji. Vrednote, ki jih odlikujejo so zanesljivost, lojalnost, kakovost in konkurenčnost. Te se odražajo v strateškem in individualnem pristopu do strank, kjer so njene specifične potrebe upoštevane do najvišje možne mere. Z najvišjo stopnjo strokovnosti in predanosti rešijo vsa vaša pričakovanja. Obenem vedno stremijo k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno, tako da dobite najboljše in največ za vaš denar.

Vašo kopalnico bo podjetje Bocco z njihovimi izkušnjami in znanjem, pridobljenim z večletnim delom, spremenili v novo doživetje.

Zato ker… Odlikuje jih vrhunska kvaliteta, preciznost, ter dolgoletne izkušnje.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.