Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Podjetje Canyon Audio Simona Koširja ustvarja odlično reprodukcijo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Njihovi začetki

Njihovi začetki segajo v leto 1982. Canyon audio je začel z zastopanjem in distribucijo hi-fi komponent, zvočnikov, kablov in audio pribora. Najprej so bili osredotočeni na izdelke iz Italije ter z razponom do srednjega cenovnega razreda in željo ustvariti čim boljši zvok audio kombinacije v svojem razredu z prepoznavnostjo dizajna in inovativnimi načrti elektronike.

Njihov pogled na reprodukcijo

Vizija, ustvariti čim boljšo reprodukcijo z danimi pogoji je postal glavni izziv podjetja Canyon audio. Kot vsak resen ljubitelj glasbe in glasbene reprodukcije, ima Canyon Audio svoj pogled na način, kako naj bi predvajani glasbeni material (play back) v domačem okolju zvenel. Namreč, zavedajo se, da je sestavljanje audio kombinacije za izkušene, osebni individualen koncept. Poleg tega z veseljem svetujejo ljudem, ki začenjajo pot v svet kvalitetne domače audio reprodukcije.

Audio sistemi po načelu preverjenih kombinacij

Zasopajo paleto proizvajalcev, ki so jih v moderni dobi razširili na izdelke predvsem iz Japonske in Anglije. Njihova ponudba zajema tudi naročila mnogih imen v audio industriji. Audio sisteme sestavljajo po načelu preverjenih kombinacij, to velja predvsem v kategoriji t.i. pripravljeno na predvajanje (plug & play). Canyon audio so v Sloveniji in širše specializirani za distribucijo in prodajo najboljših audio konektorjev OYAIDE in ostalega pribora, ki seveda spadajo k vrhunskim audio sistemom.

Ohranjajo konkurenčno prednost

Prijazno ter strokovno pomagajo svojim strankam, saj želijo ostati uspešen podjetniški subjekt, ki se s pomočjo znanja in kakovostnega dela učinkovito spoprijema z izzivi sodobnega časa in ustvarja nove smernice reprodukcije ter zastopništva, doma in v tujini.

V Ljubljani je svoja vrata odprl nov HI-FI salon Canyon Audio. Salon predstavlja najnovejši tehnološko dovršen. Tukaj ne gre pozabiti na prvi demo room slovenskega proizvajalca gramofonov HOLBO Air bearing turntable system, ki žanje uspehe na vseh svetovnih HI-FI sejmih in je že prisoten na vseh petih kontinentih sveta. Pričakujete lahko prijetno izkušnjo in pozitivno presenečenje.

HI-FI salon Canyon Audio se nahaja na Celovški cesti 172 v Ljubljani (za Mc Donaldsom).

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.