Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Podjetje » Pajk klobuki »

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Navdih za nove modne ideje se ponovno nahaja v preteklosti z modnimi klobuki. Klobuki imajo pri našem zunanjem izgledu sekundarni pomen. Klobuke zato najpogosteje prilagajamo oblačilom, ki jih nosimo. Vendar pa s klobuki lahko naredimo marsikaj, oblikujemo si stil, ki nam je všeč. Tako so ravno klobuki lahko tisti, ki vlečejo rdečo nit našega modnega stila. Klobuki že vrsto let kraljujejo med modnimi dodatki. Pokrivala so na splošno letos nepogrešljivi na glavi vsakega , tako žensk kot tudi moških.

9 18

Zato smo malce prebrskali o ponudbi klobukov pri nas in našli priznano slovensko blagovno znamko »Pajk klobuki »

Podjetje »Pajk klobuki« že skoraj z devetdeset letno družinsko tradicijo skrbi za izdelavo klobukov za vsakogar.

Mojster Sergej Pajk osebno izdeluje v delavnici na Tržaški cesti 62 vse vrste pokrival iz kvalitetnih materialov, ki so s ponosom izdelani v Sloveniji.

60

Klobučarna »Pajk klobuki« v svoji trgovini na Tržaški cesti 57 in spletni trgovini www.pajk-klobuki.si ponujata unikatna, modna in raznovrstna pokrivala . Lahko izbirate klobuke vseh velikosti iz različnih kvalitetnih materialov. Prav tako njihova bogata ponudba vsebuje vse od slamnikov, cilindrov, narodnih noš, planinskih in unikatnih klobukov. Izdelujejo tudi klobuke v reklamne namene izdelane po vaših željah in z vašo blagovno znamko. Možno jih je naročiti tudi po naročilu in ugodnih cenah. Specializirani so namreč za izdelavo vseh vrst klobukov. Zato nismo presenečeni nad dejstvom, da njihovo trgovino in spletno trgovino obiščejo stranke, ki prihajajo iz ZDA in sosednjih Evropskih ter Azijskih držav.

Pri izbiri klobuka vam bodo z veseljem prisluhnili in strokovno svetovali. Privoščite si nakup kvalitetnega in modnega klobuka.

206 233

Torej klobuk dol pred tako ponudbo,če ga pa nimate se pa oglasite v njihovi Klobučarni na Tržaški cesti 57 v Ljubljani ali pa obiščite njihovo spletno trgovino www.pajk-klobuki.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.