Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Podjetje ŠKERJANC, pohištvo z zgodbo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Če iščete pohištvo, s katerim bi na sodoben način, lepo opremili stanovanje, pisarno ali lokal ter hkrati izkoristili prostor, vam predstavljamo najboljšo ter ustrezno rešitev, podjetje ŠKERJANC.

Podjetje ŠKERJANC je specializirano za proizvodnjo stolov, miz in vrtnega pohištva. Njihova ponudba zajema širok izbor pisarniških, hotelskih, restavracijskih in barskih kosov pohištva ter gostinsko opremo.

 

 

Z lastnim razvojem, dizajnom in inovativnim pristopom k organizaciji dela želijo svojim kupcem  in partnerjem zagotavljati popolno kakovost in doslednost ter razpoznavnost njihovih izdelkov.

 

 

Odlikuje jih vrhunska storitev, od izdelave do končne izvedbe. Njihova znanja in novosti pa vsako leto dopolnjujejo. Razpolagajo s številnimi vzorci materialov, tekstur in barv za pohištvene elemente, kar za stranko posledično predstavlja prihranek časa in denarja.

Podjetje ŠKERJANC  s svojimi kooperanti in z  dobrimi referencami tako pri nas kot tudi v tujini sestavljajo uspešno zgodbo. Njihova zgodba se izvaja po celem svetu.

Pohištvo, ki je narejeno po odličnem okusu iz vrhunskih materialov in prilagojeno za vaše potrebe. Tako lahko vaša pisarna postane prostor, ki spodbuja k ustvarjanju, prostor za nove ideje in snovanje novih ciljev. Izdelujejo odlične pisarniške stole in pohištvo vrhunske kvalitete iz okolju prijaznih in zdravju neškodljivih materialov. Pohištvo, ki ga izdelujejo je primerno tako za zunanjo uporabo, kot za tudi notranje prostore. Danes so garniture in ostala oprema izmed najbolj atraktivnih in priljubljenih možnosti za opremljanje gostinskih lokalov. Vse to ponujajo v podjetju ŠKERJANC.

Glavno vodilo družinskega podjetja ŠKERJANC, je strankam svetovati in predstaviti natančno tisto kar potrebujejo za rešitev določenega, konkretnega problema. To je vse prej kot lahka naloga, saj so želje po navadi zelo različne, viri pa omejeni. Kljub vsemu pa, poudarjajo v podjetju, da nič ni nemogoče. V podjetju sta predanost delu in učinkovitost na prvem mestu. Kot pravijo sami  , je zelo omembna odlična ekipa,  dobro energijo.

 

Po naši oceni in oceni njihovih referenc, podjetje ŠKERJANC zagotovo izdeluje pohištvo z zgodbo.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.