Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Pohištveni izdelki narejeni z ljubeznijo in natančnostjo, mizarstvo Joco

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ljubezen do lepih stvari, lepo osvetljenih prostorov, vse to je poslanstvo podjetja Joco, ki z mizarski storitvami ustvarja nove zgodbe. Naredijo tisto rdečo nit, da iz prostora naredi toplo zavetje in vaš dom spremeni v čudovit prostor, v katerem se boste počutili odlično in kamor se boste vsak dan z veseljem vračali. Specializirani so za izdelavo vrat.

Mizarstvo Joco izdeluje vse vrste izdelkov iz lesa: notranja in vhodna vrata, stopnice, pisarniško pohištvo, notranja oprema iz lesa, gostinska oprema. Projekt začnejo z idejnimi zasnovami tlorisov, kjer poskušajo uresničiti vse vaše želje, hkrati pa vaša vrata prilagoditi v prostor s čim bolj funkcionalnimi usmeritvami. Kot vse ostalo pohištvo tudi kuhinje izdelujejo po naročilu, v sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo so naravni in ne umetni.

 

 

 

Vsakodnevni občutek veselja ob prihodu domov je več kot vreden relativno skromne naložbe, s katero novo pohištvo in vrata ustvarita vtis popolne skladnosti. Še toliko bolj, če vam pri oblikovanju vaših vrat pomaga mizarstvo Joco z izkušnjami in odlično izvedbo. Z vami bodo načrtovali in izvedli zanimiv projekt v skladu z vašimi finančnimi omejitvami. Glavno vodilo razvoja podjetja je zagotovitev celovite storitve za svoje naročnike. Načrtovanje in izdelava vrat je v osnovi kompleksen in za marsikoga stresen proces. Vizija mizarstva Joco je biti v čim večjo pomoč svojim strankam pri določanju oblike vrat, oblikovanju želja in načrtovanju. Vsak prostor in človek sta zgodbi zase, zato se vsaki stranki in njenim željam posvetijo individualno. Predvsem se trudijo v vsakem prostoru poiskati njegove prednosti in jih maksimalno izkoristiti, da iz njega iztržijo kar najbolj estetsko in bivanju primerno. Že na samem začetku se trudijo pridobiti vaše zaupanje, saj je to pomemben dejavnik za kakovostno sodelovanje v prihodnje. Skušajo od vas pridobiti kar največ informacij, saj jim je zelo pomembno, da skupaj z vami dosežejo želene rezultate, ki so plod vaših želja in našega znanja.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.