Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Polaganje parketa in talnih oblog, Vetoform

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Polaganje parketa (gotovi parket, intarzije, lamelni, panelni, klasični masivni parket, kmečki pod, ladijski pod) in drugih talnih ter stenskih oblog (pluta, itison, linolej, PVC vinilne obloge), vse to ponuja prizano podetje iz Ljubljane Vetoform.

Oskrbljeni boste z tehnično strokovno pomočjo s strani podjetja Vetoform pri izbiri cenovno primerne in najustreznejše obloge za vaše potrebe. Talne in stenske obloge dobavijo in vgradijo ter s tem tudi jamčijo za pravilno vgradnjo. Poskrbijo tudi za pravilno brušenje, lakiranje in oljenje parketa. Ob vgradnji talnih oblog vam svetujejo in predlagajo.

 

 

Poleg te dejavnosti opravljajo tudi dejavnost tesarstva in postavljanje ostrešij kot tudi druga zaključna gradbena dela.

Njihovo glavno vodilo je strankam svetovati in predstaviti natančno tisto tehnologijo, ki jo potrebujejo za rešitev določenega, konkretnega problema. Razpolagajo s številnimi vzorci materialov, tekstur in barv za pohištvene elemente, kar za stranko posledično predstavlja prihranek časa in denarja. Pred samo izdelavo naredijo vse potrebne meritve in vam na osnovi dogovora ter ogleda izrišejo načrt nato pa izdelajo ponudbo. Prav izkušnje so tiste, ki pomenijo na današnjem tržišču tudi garancijo za kakovostno opravljeno delo. Podjetje je uveljavljeno kot sinonim za kakovost in zanesljivost. Z lastnim razvojem, fleksibilnostjo in učinkovitostjo želijo postati vodilno gradbeno podjetje na lokalnem področju in širše, ki bo prepoznavno po kvalitetnih storitvah in hkrati konkurenčno na danem trgu. Težijo k disciplini, uspešnemu delu, predvesem pa k zadovoljstvu svojih strank.

 

 

Zagotavljajo odlične storitve za svoje uporabnike. So dovolj veliki, da lahko omogočajo visok nivo tovrstnih storitev, ampak dovolj majhni, da jim je mar za kvaliteto njihovega odnosa, kar jih loči od ostalih, ki nudijo tovrstne storitve.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.