Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Polepšajte si svoj naporen delovnik, s kakovostnimi toplimi napitki z najboljšim slovenskim ponudnikom, DELIKOMAT

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

DELIKOMAT je slovensko podjetje, z 20 letno tradicijo. Glavna dejavnost podjetja je bogata in kvalitetna ponudba kav, toplih napitkov in prigrizkov v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, bencinskih servisih in drugih ustanovah.  Še posebej se lahko pohvalijo, s široko servisno mrežo, namreč oskrbujejo kar s 7 tisoč avtomatov po vsej Sloveniji.

delikomat

Delujejo torej na področju celotne Slovenije, z redno oskrbo in rednim vzdrževanjem samopostrežnih kavomatov. Kavomati ponujajo kave priznanih blagovnih znamk (Jacobs, Nescafe, Barcafe itd), s hitro pripravo in enostavnim plačilom.

Privoščite si med delovnim časom kavo ali kakšen drug topli napitek. Delikomat je vaš kompetenten partner pri izvedbi oskrbe s toplimi in hladnimi napitki ter prigrizki v vašem podjetju. Glede na vaše potrebe in želje vam izdelajo individualen storitveni koncept. Delikomatovi avtomati za hladne, osvežilne napitke in prigrizke so optimalna dopolnitev in zaokrožajo ponudbo prehrambenih artiklov iz avtomatov. Prav tako vas lahko oskrbijo z avtomatom za vodo, proizvajalca WATERLOGIC, ki se priklopi na  vodovodno inštalacijo, toči filtrirano toplo in hladno vodo.

Odlikuje jih vrhunska kakovost, saj nudijo najboljšo ponudbo kave iz prodajnih kavomatov. Ker v podjetju uvajajo najsodobnejše tehnologije plačilnih sistemov, zato omogočajo tudi plačila s kreditnim ključem in mobilnim telefonom preko plačilnega sistema Moneta.

Zaradi vsakodnevnega hitrega ritma življenja, vedno bolj cenimo trenutke, ko se lahko na delovnem mestu za kratek čas popeljemo stran od skrbi z odmorom. Lahko je to le skodelica okusne, sveže pripravljene kave ali okusen sendvič.

Spriali_Beitragsbild

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.