Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Poroka v tujini ali poročno potovanje, z najboljšo agencijo E-potovanja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Bliža se čas porok. O poročnih organizatorjih poročnih potovanj v Sloveniji ni veliko napisanega, zato smo se na uredništvu odločili, da predstavimo najboljšo slovensko agencijo E-Potovanja.

E-Potovanja agencija je nastala iz lastnih sanj in drznih načrtov nekaj mladih ljudi, ki živijo za potovanja, za spoznavanje drugačnega in daljnega. Želijo ustvarjati ne samo potovanja, temveč doživetja. Osredotočeni so predvsem na drugačna potovanja, potovanja, ki nekaj pomenijo in so posebna.

Nas so predvsem zanimala poročna potovanja. Poroka je eden izmed pomembnejših dogodkov v našem življenju. Ko se par poroči, je poročno potovanje prva velika odločitev, ki jo sprejmeta skupaj kot mož in žena. Zato se morata za začetek pogovoriti, kakšno poročno potovanje si pravzaprav želita. Agenti iz agencije E-potovanja zato poskrbijo, da se poročno potovanje za vas konča s ciljem nepozabnega doživetja.

402577_238853066206770_2099518055_n

Že pred leti pa jih je naključje zaneslo tudi na pot organizacije porok v tujini. Od takrat se leto za letom za tovrstna potovanja odloča vedno več parov, tudi zaradi izbora eksotičnih destinacij kot so Mauritius, Sejšeli, Francoska Polinezija, Fidži, Maldivi, Tajska, Cookovi otoki, Grenadini, Karibi, kjer tudi organizirajo ogromno poročnih potovanj.

12806155_981089178649818_4566245257480282026_n

Ravno takrat se je tudi rodila ideja o novi spletni strani, namenjeni prav porokam v eksotičnih in izbranih evropskih destinacijah, poročnim potovanjem in obletnicam porok. Stran je namenjena tudi vsem, ki potrebujejo idejo za posebne, romantične ali luksuzne počitnice ali potovanje.

408059_238853079540102_605191321_n

Poroka v tujini je za marsikoga nekaj nenavadnega, za marsikateri par nekaj mamljivega, zahteva pa predhodne priprave. Z agnecijo E-potovanja bo vaša poroka zagotovo nepozabna. Za dobro ali celo nižjo ceno kot pri poroki v domačem okolju, lahko potrdite svojo ljubezen na osupljivi destinaciji. Ne glede na to ali si želite romantičnega pobega v dvoje ali biti obkroženi z družino in prijatelji, vam bo ekipa E-potovanj zagotovo pomagala na vsakem koraku organizacije nepozabega doživetja!

420360_238853109540099_488798777_n

419564_238853049540105_1271447973_n

432139_238853032873440_1773406965_n

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.