Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Poskrbijo za celotno vzdrževanje tekstilj skupaj s šiviljskimi popravili, čistilnica Zmajček

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Odlikuje jih dolga tradicija, znanje in kakovost!  Čistilnica Zmajček je odlična čistilnica na kar večih lokacijah v Ljubljani in Grosupljem. Njihova dejavnost zajema mokro čiščenje, pranje in šiviljska popravila tekstilij.

Njihovo delo zajema vzdrževanje vseh vret tekstilij, saj imajo butično vzdrževanje, kar pomeni, da se vsakemu kosu posebej posvetijo ter ga ročno obdelajo.

Vzdržujejo moške in ženske obleke, specializirani so za poročne obleke in večerne toalete. Prav tako vzdržujejo posebna delavna oblačila, kot so gasilska, ki potrebujejo posebno impregnacijo, športna oblačila, merino posteljnino in jogi prevleke. Ponujajo celotno vzdrževanje tekstilj skupaj s šiviljskimi popravili.

Čistilnica Zmajček vas bo vedno razvajala tudi s posebnimi mesečnimi akcijami.

Dolgoročno sodelovanje

Iskrena komunikacija in zaupanje sta temeljna pogoja za uspešno in dolgoročno sodelovanje. Prisegajo na transparentnost, največ pozornosti pa namenijo prav željam svojih strank.

Nego svoje garderobe prepustite profesionalcem čistilnice Zmajček

Prihranite čas in energijo ter prepustite nego svoje garderobe profesionalcem. V čistilnici Zmajček bodo poskrbeli za vaša najljubša oblačila, da bodo spet kot nova. Zaradi sodobne tehnologije in kakovostnih storitev, jim lahko zaupate, da bodo vaša oblačila kvalitetno očiščena, vi pa brez skrbi.

Čistilnica ZMAJČEK, podjetje za vzdrževanje tekstilij, Marjete Loborec s.p., je postavljeno na trdnih temeljih dobrega, družbeno odgovornega poslovanja, ki je v mnogih pogledih korak pred časom in konkurenco.  So drugačni in tega se zavedajo! Dinamika, ki vlada v podjetju jim daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo in odzivajo potrebam tržišča. Izstopati želijo z visokokakovostno storitvijo, s ciljem zadovoljstvo strank, ki se rade vračajo k nam. Vizija podjetja je ostati uspešno podjetje, ki se s pomočjo znanja in kakovostnega dela učinkovito spoprijema z izzivi sodobnega časa in ustvarja nove smernice. Z obstoječemi stranki, kot tudi novimi, imajo odprt, pošten in iskren odnos. Ko rečejo, da bodo nekaj naredili, to tudi naredijo. So inovativni, prilagodljivi in učinkoviti; predvsem pa zanesljivi, kar so že večkrat dokazali poslovnim partnerjem in verjamemo, da bodo tudi v prihodnje skupaj reševali različne izzive.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.