Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Postanite del popolnega potovalnega doživetja, z agencijo TUR TUR Turizem

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Turistična agencija TUR TUR Turizem, se ukvarja z organizacijo izletov, potovanj, romanj, strokovnih potovanj in počitnic.

Couple on a tropical beach

TUR TUR Turizem je butična agencija, ki nudi tudi organizacijo potovanj, glede na naročnikove želje. Po naročilu pripravljajo tudi najbolj zahtevne, strokovne in zabavne programe, ki jih bodo prilagodili vašim željam, glede dolžine, tematike in intenzivnosti ogledov, po konkurenčni ceni. Programi turistične agencije TUR TUR, so strokovni, sproščeni in zanimivi oz. po vaših željah in zmožnostih. Potovanja vodijo prijazni in strokovni slovenski turistični vodniki, ki se potrudijo, da je vsako potovanje nepozabno.

BARCELONA SPAIN - JUNE 11 : Sagrada Familia in Barcelona in Spain in a summer day on June 11 2014 in Barcelona Spain

TUR TUR Turizem agencija, vas bo s svojo predanostjo turizmu, zagotovo popeljala na različne destinacije po svetu in vam omogočila aktivno, športno in kulturno udejstvovanje, ponudbo pa si želijo vedno nadgraditi z dušo.

CORDOBA, SPAIN - MAY 16: Gardens of Alcazar de los Reyes Cristianos on May 16, 2012 in Cordoba, Spain. Alcazar has 55,000 square meters of gardens full of vegetation surrounded by fountains and ponds

In ker si vsi želimo čim lepših trenutkov v življenju, je ravno potovanje tisto, ki nas lahko osrečuje. Ravno turistična agencija TUR TUR je tista, ki se zaveda, da je duša vsakega človeka neskončno prostranstvo, ki ga bogatijo spomini.

Image shows a typical colorful landscape in Provence France. A sunflower field is combined with a lavender field in the foreground and a neglected barn in the background. ** Note: Slight graininess, best at smaller sizes

Je agencija, ki zagotavlja visoko vrednost ponudbe, hkrati pa pospešuje model, da so potovanja najboljša oblika neformalnega izobraževanja. Popotniki, ljubitelji sveta, narave in po potrebi asketi, ki radi prisluhnejo in pomagajo. Predvsem pa so duše, ki nenehno iščejo in se izpopolnjujejo vedno in povsod. Skozi leta prečudovitih potovanj, počitnic, izletov, vedno znova polnijo mnoga srca.

Turistična agencija TUR TUR Turizem, vas bo z vašimi idejami, svojim delom, zanesljivostjo in prilagodljivostjo, pripravila na nepozabna doživetja.

In kot pravijo sami: »Grlice vas mirno odnesejo dogodivščinam naproti«.

logo

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.