Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Potrebujete destilirano vodo?


Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Destilirana voda lahko vsebuje manjše količine lahko hlapnih nečistoč. Podjetje Martina Srša s.p., ki ima dolgoletno tradicijo, in se ukvarja prvenstveno s proizvodnjo destilirane vode.

S pomočjo sodobnih aparatov proizvaja destilirano vodo in zagotavlja visoko kvaliteto destilirane vode, katero pa uporabljajo tudi za proizvodnjo ostalih izdelkov, iz njihovega proizvodne ponudbe.

11-destilirana_voda_3_sl-f21661166189f3b2

V vsakdanji uporabi se pogosto uporablja demineralizirana voda, ki ni tako temeljito očiščena. Slednja se pridobiva s pomočjo ionskih izmenjevalcev. Za pridobivanje prečiščene vode se uporablja tudi postopek reverzna osmoza, ki daje vodi podobne kakovosti kot destilacija. Kot že rečeno je v vsakdanji uporabi demineralizirana voda , ki pa je namenjena nam najbolj znane parne likalnike, akumolatorje, hladilnike, sobne rastline, akvarij itd.

Uporablja se tudi vse več v industriji za pravilno delovanje zahtevnejših strojev v kovinarstvu kot tudi v fotografski in tiskarski industriji. Kvalitetnejša demineralizirana voda pa se uporablja v laboratorijih, za prehrambene namene, za redčenje alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter bolnišnice.

V svoji raznoliki ponudbi imajo tudi zelo kvalitetno čistilo za čiščeneje in odmrzovanje avtomobilskih stekel, SUPER GLASS tako letno kot zimsko, Posredujejo pa tudi tekočino za avtomobilske hladilnike in sicer: Antifriz K11 modri koncentrat zmrzlišče -70, ter rdeči G12 za novejše tipe motorjev.

13-antifriz_g_12_sl-176f4daba9d02ced

Vsi izdelki so pakirani v različno vrsto embalaže in sicer 1L, 3L, 5L, 10L, 20L, 25L, 50L, 1000L, ali seveda po dogovoru in željah stranke. Vsa embalaža je primerno označena z prepoznavno etiketo katera vsebuje vse potrebne podatke kot tudi z ean kodo.

Slovensko podjetje na področju proizvodnje destilirane vode izjemno uspešno posluje in raste tudi v času gospodarske krize, in so svojim kupcem zanesljiv partner že veliko let. Na enem mestu nudijo prav vse, če potrebujete destilirano vodo, čistilo za čiščenje ali odmrzovanje stekel.

Kvaliteto svojih izdelkov poznajo predvsem na slovenskem trgu. Kupce so prepričali s kratkim odzivnim časom in zanesljivostjo. Izdelke proizvajajo na osnovi posameznih naročil za znanega kupca. Podjetje, ki se uspešno sooča z izzivi sodobnega časa in ustvarja smernice na področju izdelave destilirane vode.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.