Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Potrebujete gotovinsko posojilo za premostitev trenutnega finančnega problema?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vam je nerodno, da bi prijatelja ali sorodnika spet prosili za posojilo? Iščete zaupanja vrednega ponudnika?

Zanesljiv in zaupanja vreden ponudnik hitrih gotovinskih kreditov SKUPINA 8, finančne storitve, d.o.o., že od leta 2008 omogoča fizičnim osebam hiter, diskreten in korekten najem gotovinskega posojila v višini 500 ali 1000 EUR.

Posojilo s takojšnjim izplačilom gotovine lahko pridobijo vsi, ki so redno zaposleni ali upokojenci. Pred odobritvijo posojila se preveri boniteta kreditojemalca, tako da stranka dobi odgovor v najkrajšem možnem času, brez dolgega čakanja in praznih obljub.

Poslovalnice SKUPINA8 se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru tako, da so vas dostopni ne glede na to, od kje prihajate.

Glede na to, da poslujejo že od leta 2008 in so po naši oceni zagotovo zanesljivo podjetje, smo jih malce povprašali, na kaj točno moramo biti pozorni, ko se odločamo za najem posojila pri kreditodajalcu, ki ni banka. Opozorili so nas na to, da potrošniška posojila v Sloveniji poleg bank ponuja kar lepo število kreditodajalcev. Zato svetujejo, da se pred najemom posojila prepričate ali imate opravka s poštenim in zaupanja vrednim podjetjem. Dobro je preveriti in primerjajti ponudbe med seboj. Predvsem pa bodite pozorni ali ima podjetje pri katerem najemate posojilo dovoljenje za potrošniško kreditiranje.

Na žalost je tako, da človek v stiski velikokrat sprejme slabo odločitev. Naj ne bo vaš najem hitrega posojila ena takšnih!

 

Pogodba, katero podpisujete za najem posojila mora biti sestavljena v skladu z določili Zakona o potrošniških kreditih (Zpotk-1). V primeru, da pogodba omenjenih določil ne upošteva v celoti so vaše pravice v primeru najema tovrstnega posojila lahko veliko manjše in verjetnost oškodovanja veliko večja. Predvsem pa premislite in preračunajte, ali boste sposobni odplačevati posojilo in v kakšnem znesku ga boste preplačali.

 

V kolikor se odločate za najem hitrega gotovinskega posojila pri nebančnih ponudnikih vam svetujemo, da pred najemom preverite tudi njihovo ponudbo na WWW.SKUPINA8.SI

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.