Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Povečajte svojo poslovno učinkovitost s sodobno komunikacijsko rešitvijo za upravljanje odnosov z s strankami – COCOS CEP

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje CDE nove tehnologije je inovativno podjetje, katerega storitve in produkti so preko 20 let orientirani v razvoj naprednih informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij, s poudarkom na storitvah za podporo strank in upravljanja z njimi.

S svojimi storitvami in rešitvami omogočajo naročnikom izboljšanje interakcij z njihovimi strankami, povečanje zadovoljstva uporabnikov in preko tega ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. Razvili so izjemno rešitev, imenovano COCOS CEP (Customer Engagemnt platforma), za enovito upravljanje sodobnih komunikacij – digitalnih ali klasičnih.

COCOS CEP je edinstvena rešitev, ki združuje upravljanje vseh komunikacijskih kanalov na enem mestu, podpira orodja za celostno upravljanje kampanij, napredne segmentacije in ciljno vodenje interakcij. Omogoča zagotavljanje enovite in konsistentne uporabniške izkušnje, ne glede na kontaktno točko ali kanal, ki si ga stranka izbere (zagotavlja “omnichannel” podporo).

Številne nove tehnologije, ki so se pojavile v zadnjih letih, so dramatično vplivale na naše komunikacije. Hiter vzpon socialnih medijev in mobilnih aplikacij je sprožil doslej največji premik v obnašanju potrošnikov.

Toda, spremembe so tukaj!

Kupci se povezujejo s podjetji na več načinov kot kadarkoli prej. Bodisi preko mobilnih aplikacij, spleta, klepeta, socialnih omrežij, e-pošte, sms sporočil, IVR menijev, ali kaj drugega. Vse kar si pri tem želijo je, da jih podjetja slišijo in jim zagotovijo enovito, enostavno uporabniško izkušnjo.

COCOS CEP rešitev omogoča ravno to! Podjetjem omogoča vzpostavitev sodobne komunikacijske platforme, ki zagotavlja enovito upravljanje vseh komunikacijskih kanalov in interakcij stranke na enem mestu. Predstavljajte si, da imate popoln vpogled v vsako uporabniško interakcijo z vašim podjetjem: od trenutka, ko stranka vstopi v vašo trgovino ali urad, tweeta o vaših produktih ali za pomoč kontaktira agenta vašega kontaktnega centra ali pošlje chat sporočilo prodajnemu svetovalcu. COCOS rešitev vam omogoča učinkovito odzivanje na potrebe in želje vaših potrošnikov. Hrati ga enostavno povežete z ostalimi poslovnimi aplikacijami in obstoječimi podatkovnimi bazami podjetja, kar povečuje odzivnost in učinkovitost ter pozitivno vpliva na uspešnost poslovanja. Ker ni silosnega dodajanja in upravljanja z vsakim komunikacijskim kanalom posebej, imate enovit pregled nad stranko, kar omogoča njihovo proaktivno obravnavo, ciljno usmerjanje ponudbe in hitro učinkovito odzivanje na spremembe. Obenem omogoča pridobivanje strateških podatkov potrebnih za učinkovito spremljanje trendov ter lažje sprejemanje strateško pomembnih odločitev, optimizacijo in avtomatizacijo poslovnih in delovnih procesov, fleksibilnost in možnost postopne nadgradnje v skladu s potrebami, povezavo z obstoječimi bazami podatkov in obstoječimi poslovnimi aplikacijami in uporabo najsodobnejših tehnologij.

V podjetju CDE verjamejo, da odlična uporabniška izkušnja ni plod naključja, temveč temeljitega načrtovanja. Njihovo znanje in izkušnje so rezultat številnih uspešno izpeljanih projektov, tako doma, kot v tujini. S COCOS rešitvami so prisotni v 15 državah in več kot  500 podjetjih doma in v tujini, na področjih telekomunikacij, bančništva, zavarovalništva, trgovine in turizma, založništva, marketinga in raziskav.

Svoje rešitve in pristope vsakodnevno testirajo v praksi – tako v sodelovanju s svojimi partnerji, kot v lastnem kontaktnem centru “ProKontakt”, ki nudi outsourcing storitve kontaktnega centra, oziroma službe za podporo uporabnikom.

ProKontakt sodi danes med vodilne regionalne ponudnike outsourcing storitev kontaktnega centra oziroma ponudnike storitev »Customer Engagement« centra. Na to mesto so jih pripeljale bogate in dolgoletne izkušnje na področju upravljanja odnosov s strankami, strokovnost in predanost zaposlenih, razumevanje potreb strank, sposobnost obvladovanja interakcij preko vseh vrst sodobnih komunikacijskih kanalov in možnost dela z najnovejšimi tehnologijami.

Svojim naročnikom so zaupanja vreden partner. Z 22 letno tradicijo poslovanja, AAA zlato bonitetno odličnostjo, delovanjem skladno z ustrezno varnostno zakonodajo ISO/IEC 27001:2013, odzivnostjo in prilagodljivostjo. Kot vaš partner, vam bodo pomagali, analizirali vaše pristope pri oblikovanju uporabniške izkušnje in predlagali rešitve, ki najbolje ustrezajo vašim poslovnim potrebam.

AAA_brand_book_gold_2015.cdr

Podjetje CDE nove tehnologije, vam lahko pomaga pri iskanju optimalne rešitve za vas!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.