Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Poznani po svoji odlični domači kuhinji, gostilna PRI BAJDU

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V prijetnem okolju stran od Tržiškega mestnega vrveža, pod Kriško goro se nahaja gostilna PRI BAJDU.

Dobra slovenska gostilna pri Bajdu, s stoletno tradicijo, je zelo znana po dobri, okusni hrani, katera vas popelje v stare čase. To je začutiti že ob vstopu v njene prostore, ki celo dišjo po domačem. Prvi zapiski o gostilni segajo v leto 1871, ko je bila to še furmanska gostilna.

Odlikuje jih avtohtonost, saj v svoji ponudbi ponujajo tradicionalne slovenske jedi. Sedaj jo vodi že četrta generacija, ki ves čas to ohranja in se trudi, da vam lahko ponudijo  najrazličnejše klasične in sezonske domače jedi.

Poznani so po starih slovenskih jedeh, kot so jedi iz ajdove kaše, gob, štruklji, ajdovi krapi, jedi iz divjačine in še mnogo drugih jedi se najde na njihovih jedilnikih, vse ob svojem času.

V gostilni pri Bajdu pripisujejo velik pomen tradiciji, kateri pa z veseljem primešajo kanček inovativnosti in tako jedem dodajo svoj osebni pečat. Preteklost in sodobnost se tako prepletata in združita v popolno harmonijo okusov.

Okusno kosilo ali večerjo si z manjšo ali večjo družbo pri njih lahko privoščite, ne da bi vas skrbelo za parkiranje.

Naj bo malica ali kosilo, večerja v dvoje ali pa različne priložnosti za velike in/ali male skupine.. Potrudili se bodo, da se boste zadovoljni vračali. Poskrbeli bodo za vaš okus in se potrudili zadovoljiti vse vaše skrite želje.  Gostom želijo poleg dobre hrane ponuditi tudi prijeten, umirjen ambient.

Gostilna pri Bajdu je že desetletja poznana po svoji odlični domači kuhinji, ob kateri vam ponudijo tudi dobro doživetje.

 

                                                                                                 Vabljeni!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.