Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Prave sanke za zimske radosti

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Za uživanje v bližajoči snežni pravljici, je sankanje izvrstna priložnost gibanja na svežem zraku.

Pravi sankači prisegajo na kakovostne sani s pletenim nepremočljivim sedežem in gibljivim prednjim delom, ki ga krmarijo s pomočjo traku ali neposredno z rokami. Takšne sani nudijo mnogo več sankaškega užitka, so udobnejše za vožnjo in stabilnejše.

Prav take sani izdeluje Mizarstvo Rožič. Imajo namreč več vrst sani, različnih velikosti, ki so primerne tako za rekreativce, kot tudi za tiste, ki si želijo nekaj več.

Za sani, iz njihove ponudbe, so leta 2007 na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju prejeli priznanje za kvaliteto “BRONASTI CEH”.

IMG_0370(1)

Sani so izdelane iz kvalitetnega lepljenega jesenovega lesa. Sedež je prepleten iz nepremočljivih nylon trakov ali pa je izdelan iz nepremočljivega platna. Drsne ploskve so iz kvalitetne mešanice kovine, na podlago postavljene pod kotom. Na sani, ki imajo sedež prepleten iz trakov, se lahko pritrdi tudi sedež za otroka. Sani so gibljive, lahko vodljive in hitre. V ponudbi najdete otroške sani, sani enosed, sani dvosed in športne sani.

Mizarstvo Rožič poleg pestre ponudbe sani nudi tudi servis ter popravilo za sani izdelane pri njih.

Sankanje je odlična izbira za uživanje v zimskih radostih. Še vedno velja, da so najboljše sanke ravno tiste narejene doma. Zato so sani mizarstva Rožič prava izbira. Ne pozabite tudi na varnost in seveda topel čaj  ob nepozabni sprostitvi, sankanju.

Sani si lahko ogledate in kupite na naslovu Podljubelj 137.

Mizarstvo Rožič | Matjaž Rožič s.p.

Podljubelj 137, 4290 Tržič

http://www.mizarstvo-rozic.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.