Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Predanost je tista, ki jim prinaša uspeh, podjetje Marjana Šturbaja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Dekorativni kamen kot material zaradi svojih značilnosti v vsak prostor vpeljuje občutek narave. Številni tipi kamnitih mozaikov zaradi svoje barve in inovativne obdelave pristajajo različnim slogom opremljanja, od klasičnega, rustikalnega do najsodobnejših smernic. Primerni so za zunanje in notranje prostore vašega doma. Podjetje Marjana Šturbaja je zanesljivo podjetje, ki bo svoje delo  s kvaliteto opravljenih storitev, s skrbjo in podporo zagotovil najboljše.

 

Pri svojem delu vedno skušajo strankam ustrezno svetovati v dobrobit estetiki in predvsem funkcionalnosti. Vsakemu projektu se maksimalno predajo in skušajo ustreči zahtevam strnk. Ker vsega vedno ne zmorejo sami, pri svojem delu sodelujejo tudi z ustreznimi podizvajalci in kooperanti. Izstopati želijo z visokokakovostno storitvijo, s končnim ciljem – zadovoljna stranka!  Odlikuje jih strokovna usmerjenost na dobavo in polaganje kamenja. Ker želijo nadzorovati celotno verigo od dobave do končnega izdelka montirane izdelke kupujemo direktno od kamnosekov.

 

 

Podjetje je postavljeno na trdnih temeljih dobrega, družbeno odgovornega poslovanja, ki je v mnogih pogledih korak pred časom in konkurenco.  So drugačni in tega se zavedajo. Dinamika, ki vlada v podjetju jim daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo in odzivajo potrebam tržišča. So partner okolju v katerem delujejo, s prakso vzdrževanja dobrih poslovnih odnosov na vseh nivojih.

 

 

Odlikujejo jih hitra odzivnost,  dostopnost, zanesljivost in kakovost opravljenih del, kar je posledica skupinskega dela, zaposlenega strokovnega kadra ter lastnega ogromnega znanja iz polaganja kamna. Dolgoletna tradicija njihovega delovanja zaznamuje vrsta raznolikih referenc. Skozi vsa ta leta delovanja so vedno znova posodabljali opremo in velik del presežnih sredstev vlagali v njeno posodobitev. Obenem se ukvarjajo tudi s prodajo avtoprikolic višjega cenovnega razreda. Z vizijo odličnosti na vseh ravneh sledijo potrebam svojih strank. Svoj položaj ohranjajo in utrjujejo z najbolj kakovostnimi  storitvami. Z optimalno ceno, strokovnostjo in odličnostjo bodo ohranili pozicijo prve izbire in trajno zaupanje strank.

 

Marjan Šturbaj s.p.

Pobrež 28

3210 Slovenske Konjice

Slovenija

 

GSM: 041 / 661 – 737

TEL: 05 / 99 20 698

MAIL: marjan@ms-kamen.com

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.