Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

PREVIA d.o.o. iz Domžal, vodilno slovensko podjetje za tekstilno opremo v vrtcih

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Inovativno družinsko slovensko podjetje PREVIA d.o.o., z dolgoletno tradicijo je specializirano za izdelavo tekstilne opreme za vrtce.

Tekstilna oprema podjetja PREVIA d.o.o. za najmlajše družinske člane v vrtcih zagotavlja varnost, koži prijetne materiale, lepih dezenov in barv, brez škodljivih formaldehidov, ftalatov, kovin in posledično nudi tudi visoko varnost z visokimi normativi.  Njihove izdelke uporabljajo v Domžalskih vrtcih, Kamniku, Črnomlju,  Medvodah, Cerkljah, Komendi, Šmartnem, Radovljici, Žalcu, Zagorju, Logatcu,  Črnuč, Beltincev, Grosupljem, Brezovici, Borovnici, , Novi Gorici, Novem mestu, Izoli, Kopru, Lendavi, Šentilju, Tržiču, Slovenski Bistrici, Bledu, ljubljanskih vrtcih: Mojca, Jelka,Ciciban, Najdihojca, Vrhovcih, Viških vrtcih in še v mnogih vrtcih v  drugih slovenskih krajih.

Materiali so 100% bombažna enobarva ali tiskana tkanina kot tudi jersey. Medvloge so 100% antialergiski poliester. Vsa leta proizvodnje in lastnega razvoja, so si pridobili največji ugled na slovenskem trgu, saj so dosegli visok nivo kvalitete in prepoznaven slog izdelkov, ki se kaže v največji meri skozi kvaliteto. Posebno so ponosni na slinčke, ki jih izdelujejo iz plastificiranega frotirja, katere je možno prati na 95C in sušiti v sušilcu na 70C, ne da bi se plastificiran del slinčka lomil ali odstopal. V vseh vrtcih so izredno zadovoljni z njihovo kakovostjo. Poleg posteljnine izdelujejo še drobne tekstilne izdelke, ki jih v vrtcih veliko potrebujejo (tetra plenice, krpice, predpasnike, delovne obleke za vzgojni kader, igralne hlačke in majčke…)

Zagotovo bo podjetje tudi v prihodnosti ostalo še naprej v vrhu na področju otroških tekstilnih izdelkov in bodo še naprej skrbeli, da bodo naši malčki v dotiku s skrbno izbranimi in narejenimi prijetnimi materiali brezskrbno uživali v vrtcu.

11258148_585932978214970_6695051475081622844_n

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.