Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Pri kvaliteti ne sprejemajo kompromisov, POLONA d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Reden servis in vzdrževanje IT infrastrukture in opreme, je ključ do uspeha pri poslovanju vsakega podjetja. Računalniki, operacijski sistemi, uporabniški programi, komunikacijska oprema in vsa celotna IT oprema morajo vedno brezhibno delovati in zagotavljati nemoteno poslovanje vašega podjetja.

Polona svetovanje storitev, trgovina in turizem, podjetje, je pravšnji naslov za to, saj profesionalno izvaja servis in vzdrževanje IT opreme in je zastopnik zanesljivih partnerjev. Deležni boste kakovostnega in zanesljivega vzdrževanja ter servisiranja IT opreme na individualen in prijazen način.

Trgovina

V njihovi ponudbi lahko izberete tudi servis za vso računalniško, video ter avdio opremo, popravilo osnovnih plošč računalnikov in notesnikov CBGA, CCGA, CSP, QFN, MLF, PGA reballing in menjava.

Podjetje, ki je odlična izbira za vzdrževanje in servisiranje vaše IT opreme. Z odličnim delom in osredotočenjem na vaše potrebe, to tudi izvedejo. Glede na njihovo znanje in izkušje omogočajo vzdrževanje in servisiranje računalniške opreme različnih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk, hkrati pa so pooblaščeni servisni center priznanih svetovnih blagovnih znamk, kot so Ushio, Benq, Boxligh, EMS, Hantarex, TECH-IT, ACTIVE8-3D. Prejeli so certifikat podjetja Dell in podjetja Lenovo. Pri izbiri dobaviteljev se vedno usmerjajo predvsem na kvaliteto izdelkov, da svojim kupcem ponujajo le najboljše.

V prodajnem programu imajo tudi artikle blagovnih znamk Toshiba, Dell, HP, Acer, Oki, Fujitsu Siemens, MSI in mnoge druge. V njihovi spletni trgovini si lahko ogledate ponudbo izdelkov, ki jih vedno bogatijo in dopolnjujejo z novimi artikli.

Predanost in vrhunsko znanje zaposlenih ter na inovativne, k stranki usmerjene rešitve, s katerimi omogočajo izboljševanje. Ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki lahko še tako zahtevne naloge opravi z odliko. Zaupanja vredno podjetje, s temeljnim ciljem, preseči zadovoljstvo strank in jih spremeniti v stalne, zveste stranke.

B2b

Polona svetovanje, storitev, trgovina in turizem d.o.o.

Strmec pri Leskovcu 48

2285 Zgornji Leskovec, Ptuj

http://www.polonadoo.si/en/

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.