Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Prihaja nova kolekcija perila iz bambusovih vlaken, blagovne znamke Zuja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo_spletna_lezec

Slovenska blagovna znamka ZUJA zopet preseneča. Jana Zupanc je modna oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZUJA, ki se je v dvajsetih letih zelo dobro uveljavila v tekstilni panogi. Zadnjih pet let, pa vodi družinsko podjetje ZUJA d.o.o., Uroš Zupanc, ki je sin ustanoviteljice. Sama, pa se sedaj lahko bolj posveča modnemu oblikovanju in svetovanju.

Blagovna znamka ZUJA izdeluje spodnje perilo, športno spodnje perilo, športna oblačila, pižame in trenirke.

Blagovna znamka ZUJA, je prepoznavna in dobro uveljavljena znamka na trgu. Izkušnje iz obstoječih lastnih maloprodajnih trgovin, kot tudi iz prodajne mreže dokazujejo, da imajo jasno strukturo kupcev, ki v velikem razmerju, po prvem nakupu postanejo stalni, zvesti kupci, ki se zaradi kakovosti, udobja in dobrega počutja, ki jim ga nošenje spodnjega perila ZUJA daje, redno vračajo.

Njihove izdelke lahko najdete v njihovih trgovinah na treh lokacijah ali naročite v spletni trgovini ZUJA:

Industrijska prodajalna ZUJA;
Trgovina ZUJA, Domžale;
Trgovina ZUJA, TC Dolnov.
Modna slovenska gigantka ZUJA, nas je tokrat prijetno presenetila s fotografijami nove modne kolekcije spodnjega perila BAMBUS.

Glede na to, da ZUJINA blagovna znamka doživlja vedno večji uspeh, so novi modeli vedno v igri. Zakaj bambus? Bambusova oblačila so 100% biorazgradljiva, brez nastajanja stranskih produktov, ki vplivajo na onesnaženost narave. Poleg udobja, je spodnje perilo izredno modno oblikovano, z dodatkom linijskih trakov. Tudi tokrat so presenetili z modnim, udobnim in kvalitetnim perilom, ki poskrbi za efekt velike zračnosti. V modnih in udobnih materialih prijetno objemajo telo in zagotavljajo dobro oporo. Prelepo kolekcijo si lahko v nekaj fotografijah ogledate v nadaljevanju, v prodaji pa bo že konec meseca decembra.

ZUJA tudi tokrat hkrati ponuja cenovno dostopno kolekcijo, ki je trendi in predvsem udobna, za to ne dvomimo, da bo takoj razprodana.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.