Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Privoščite si vrhunsko sladko razvajanje v Slaščičarni M.M. , v Čirčah pri Kranju

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Slaščičarstvo M.M., s petnajst letno tradicijo, je družinsko podjetje, ki se nahaja v Čirčah pri Kranju.

Že od vsega začetka se s pestro in kvalitetno ponudbo trudijo zadovoljiti različne želje in okuse gostov v njihovi slaščičarni in kavarni v Kranju. Zato se k njim vedno vračajo zadovoljne stranke.

Ponudba zajema poleg dnevno svežih, sočnih in osvežilnih sladic, bogat izbor tort različnih okusov in oblik. Lahko jih izdelajo tudi po naročilu. Vse sladice so zelo privlačne na izgled ter odličnega okusa, saj so izdelani iz kakovostnih sestavin. Slaščičarna M.M. je še posebej znana po tem, da se njihovi proizvodni izdelki prodajajo v priznanih trgovinah kot so Eleclerk, Citrus itd. Odlikuje jih bogata izbira domačih piškotov in domačih rezancev.

156664_169904376365340_3719064_n

Vsi izdelki v Slaščičarstvu M.M. so izdelani ročno in brez umetnih dodatkov ali aditivov. Izdelujejo pa tudi brez glutenske in veganske torte ter slaščice.

Podjetje Slaščičarstvo M.M. vedno preseneča s široko ponudbo domačih sladkih dobrot. Dnevno pripravljajo 20 različnih vrst tort, ki jih lahko ob kavici in prijetnem ambientu poskusite v njihovi kavarni ali pa se z njimi posladkate doma.

577258_522174251138349_1887443240_n

Zagotovo najboljša slaščičarna in kavarna na Gorenjskem, saj se trudijo za ohranitev dolgoletne tradicije izdelave slaščic, vedno pa popestrijo ponudbo za najbolj zveste goste.

Prav posebej se potrudijo pri izdelavi tort po naročilu, za vse priložnosti. Vašim željam se poskusijo čim bolj približati, pa naj bo to torta za nedeljsko kosilo, poročna torta ali torta za rojstni dan vašega otroka.

So namreč pravi mojstri pri izdelavi vseh vrst slaščic in se že veselijo vašega naslednjega obiska!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.