Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Priznana blagovna znamka Ornament, ki ji zaupate

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V podjetju Ornament proizvajajo okrasne prehrambene izdelke in vam nudijo, kvalitetno izdelavo dekoracij za torte, jedilne folije, hostije in figurice za torte.

Čudovite dekoracije tort

Prav posebno vzdušje lahko ustvarimo tudi s čudovito dekoracijo torte, ki je že nuja, je pa lahko zabavna in izvirna. Pri Ornamentu dobite koraske po željah naročnika in skoraj brez omejitev. Dekoracija za torte je izvedena z izdelki, kot so jedilne folije za torte, sladkorni posipi, okrasne rože in figurice za torte. Za čudovito okrasitev torte so lahko uporabljene tudi raznobarvne kreme za torte ali fleksibilna tičino masa. Vse to in še več za dekoracijo torte imate na voljo v  njihovi poslovalnici.

Inovativne zamisli

Želijo nekaj drugačnega, inovativnega, vsekakor unikatnega. Ne zadovoljijo se z običajnim. Lasten razvoj, inovativne zamisli ter usmerjenost, ne samo k estetski dovršenosti izdelkov, temveč tudi njihovi praktičnosti, zagotavljajo dobro prepoznavnost na trgu, hkrati pa omogočajo ohranjanje slovesa ponudnika okrasnih izdelkov. Podjetje Ornament je vodilni slovenski proizvajalec vrhunskih okrasnih prehrambenih izdelkov. Bogat proizvodni program obsega preverjen izvor materialov, vrhunsko izdelavo ter optimalno razmerje med kvaliteto in ceno izdelkov.

Ustvarili so si okolje za kreativnost in navdih

Kreativnost, inovacije in briliantnost: vse to ima podjetje Onament v sebi. Kreativnost in inovativnost sta pripomogla k boljšemu poslovanju podjetja. Lepo bi bilo, če bi lahko rekli, da so kreativni ljudje »pač nadarjeni« in povzeli, da »ali imaš to v sebi, ali pač nimaš«. Resnica pa je, da najbolj kreativni ljudje razumejo, kaj pomeni in kaj za sabo potegne biti kreativen – marljivost, vztrajnost, trdo delo – tudi napor – in seveda nekaj navdiha. Vse to je podjetje Ornament.

 

Krasijo jih čudovite vrednote

Skupna vez  podjetja Ornament so vrednote, kot so odprtost in sodelovanje, ustvarjalnost in podjetnost, skrbnost in odgovornost, znanje in odličnost, vztrajnost in zavzetost, ki jih cenijo, spoštujejo in živijo. Pri svojem delu sledijo smernicam in trendom, ki jih pričakujejo njihovi naročniki.

Želijo ostati v družbi najboljših.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.