Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Priznano podjetje iz Maribora, Pralnica perila in solarij Marija Potrč

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Pralnica perila in solarij Marija Potrč je priznano podjetje iz Maribora, ki se ukvarja z različnimi dejavnostmi. Odlikuje jih dinamika in uspešnost na področju pranja perila, solarnih storitev ter savnanja. V želji po uspešnosti, zaposlujejo visoko usposobljene strokovnjake, ki pri svojem delu uporabljajo najboljšo opremo.

 

 

Prepustite pranje perila strokovnjakom

Pranje perila je nujno gospodinjstvo opravilo, ki pa je v veselje le peščici ljudi. Če vam omenjeno gospodinjsko opravilo ravno ne diši, potem je čas, da se dobro organizirate in odpravljanje nadležnih madežev opravite v čim krajšem času prepustite pralnici perila. Va današnjem prispevku bomo predstvaili vodilno podjetje iz Maribora.

Imajo tudi solarij in savno

Pri njih bo vaše perilo v hipu oprano, posušeno ter zlikano, v solariju in savni pa si boste lahko malo spočili in nabrali novih moči. Njihova  zavezanost h korektno opravljenim in kvalitetnim storitvam, jim je že na začetku delovanja prinesla zelo velik ugled v Mariboru.

Odlikuje jih kvalitetna storitev

Danes je Pralnica perila in solarij Marija Potrč, ki skrbi, da so vaša oblačila lepo in kvalitetno negovana, saj se ponašajo s sodobno opremljeno delavnico in strokovnim kadrom. S svojim znanjem vzdržujejo najširši spekter tekstilij za vse, ki potrebujejo svoje takstilije urejene, čiste in primerno vzdrževane in jim s tem pomagajo prihraniti čas in denar. Z veliko nežnosti do najbolj občutljivih materialov, s kvaliteto dela in spoštovanjem do uporabnikov, nudiJo kvalitetne storitve. Ob predaji blaga jim lahko posredujte potrebne informacije o madežih. S tem jim olajšate izbiro pravega sredstva za odstranjevanje madežev. Na podlagi tega se odločijo za ustrezno čiščenje. Pregledali bodo navodilo za vzdrževanje, ki mora biti trajno všito na vsakem tekstilnem izdelku. Sledi odstranjevanje madežev, čiščenje in pranje. Madeže bomo najprej obdelali ročno, nato bo sledilo čiščenje in pranje v pralnem stroju, kjer se bo odstranila preostala umazanija in ostanki čistilnih sredstev.

 

Plod njihove poti

Nudijo vam kvalitetno in hitro opravljene storitve, za pravne osebe organizirajo tudi prevoz perila. Imajo dolgoletne izkušnje in se veselijo novih izzivov. Z ustreznim znanjem in tehnologijo se vsakodnevno dokazujejo svojim strankam ter pridobivajo nove izkušnje za nove izzive. Plod njihove zanimive poti je zanesljivost pri delu z raznovrstnim blagom.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.