Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Računovodstvo Mutavčič

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Izbira računovodskega servisa je pomembna že ob začetku poslovanja. Na prvem mestu je pomembno, da preverite, kakšne storitve nudi računovodski servis ter da svojega računovodjo spoznate in mu zaupate. Računovodski servis Dragica Mutavčić deluje na področju celotne Slovenije. Odlikuje jih uporaba sodobnih tehnologij in vseh ostalih računalniških znanj jim omogoča, da vodijo računovodstvo za katerokoli podjetje v Republiki Sloveniji, le da ima dostop do interneta.

 

Pozanimajte se tudi, na kakšen način boste plačevali stroške vodenja računovodstva. Nekateri servisi vam lahko zaračunajo svoje storitve glede na čas, plačilo na uro, ki ga porabijo za vodenje vaših financ, večina servisov pa nudi tudi mesečno vodenje vaših financ. Preden podpišete pogodbo z izbranim računovodskim servisom ne pozabite preveriti, kako je poskrbljeno za varnost poslovnih in osebnih podatkov in če redno skrbijo za varnostno kopiranje dokumentacije. Zanimati vas mora tudi programska oprema, ki jo uporabljajo.

V mikro in malih podjetjih ter pri samostojnih podjetnikih dajejo največji poudarek na knjigovodstvo, saj je le to po zakonu obvezno, medtem ko so računovodska načrtovanja in analiziranja stvar ambicij, želja in profesoinalnosti vsakega posameznega podjetja. Gospodarske družbe in samostojni podjetniki morajo v okviru svojega računovodstva oziroma knjigovodstva voditi poslovne knjige in le-te enkrat letno zaključiti skladno z zakonom o gospodarskih družbah, slovenskimi računovodskimi standardi ali mednarodnimi standardi računovodskega poročanja.

Podjetjem in proračunskim uporabnikom nudijo celovito svetovanje, saj so strokovno podkovani na področju računovodstva in financ, zato vam bodo lahko svetovali tudi na področju davčne optimizacije, ustreznega finančnega vodenja projektov, predvsem pa bodo poskrbeli. Za vas skrbijo, da dobite točno tisto kar potrebujete za kvalitetno, hitro in učinkovito opravljanje vašega dela, zato v ponudbi  računovodstva Mutavčič zajemajo da s strokovnim poznavanjem lahko ponudijo točno tisto kar kar iščete oz. potrebujete.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.