Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Radi likate srajce?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Nedelja zvečer je in vi bi se radi malo spočili na kavču pred televizijo. Vendar veste, da vas čaka še kup nezlikanega perila in da so med njimi številne srajce. Med tednom ni časa, vikend je pa tudi prehitro minil itd.

Likanje srajc je opravilo pri katerem uživa le malokdo. Poleg tega, da moramo biti natančni, da je srajca res lepo zlikana, nam vzame tudi veliko časa, ki nam ga vsem kronično primanjkuje. Če za službo vsak dan potrebujete svežo srajco, je to kar nekaj dela. Vendar si ga lahko olajšate, oziroma še bolje: tega dela se lahko za vedno znebite! Podjetje Šengar  vam v svojih številnih poslovalnicah nudi kvalitetno in cenovno ugodno rešitev. V njihovih poslovalnicah poteka stalna akcija, kjer vas bo pranje in likanje ene srajce stalo samo 1 evro.

Podjetje Šengar je na trgu prisotno že od leta 1991 in ima poslovalnice širom po Sloveniji. Najdete jih v Kranju, Medvodah, na Bledu, Vrhniki, v Logatcu, Kamniku ter v Ljubljani ( Plava Laguna, Šiška in Šentvid). Poleg servisa srajc je njihova glavna skrb kemično čiščenje oblačil, kot so suknjiči, hlače, ženske obleke, zimska jekne, plašči, svileni izdelki… Poleg tega čistijo vse vrste tekstila od odej, preginjal do blazin, merino posteljnine, preprog, usnjenih in krznenih izdelkov ter vseh ostalih, ki jih sami doma ne morete očistiti.

pralnica1

Zaupajo jim številni hotelirji in gostinci, za katere perejo namizno perilo in posteljnino. Večje kose likajo na likalnih valjih, manjše in bolj zahtevne pa ročno z industrijskimi likalniki. Skrbijo pa tudi za čiste delovne obleke za mehanične in druge delavnice.

To da so prisotni že toliko let in na toliko lokacijah, vsekakor priča, da so njihove storitve več kot dobre. Perilo, ki ga očistijo, operejo in zlikajo, pridejo tudi iskat in vam ga dostavijo čistega ter zlikanega na vaš dom ali delovno mesto …

Za pranje ter likanje srajc lahko prenehate izgubljati čas, denar in živce. Podjetje Šengar vam srajco opere in zlika za 1 evro! Poiščite vam najbližjo poslovalnico in se znebite likanja srajc za vedno!

Njihove storitve  obsegajo čistilnico, pralnico in šiviljski servis. Pri šiviljskem servisu slovijo po tem, da popravijo zgolj tisto kar potrebujete; če je torej pri zadrgi potrebno zamenjati samo ključek, vam ne bodo zamenjali cele zadrge. To pomeni, da obdržite originalno in še cena je nižja kot sicer. V šiviljskem servisu vam lahko oblačila skrajšajo, pokrpajo, zožijo ali podaljšajo. Kadar vam krajšajo kavbojke, jih skrajšajo z originalnim robom in tako izgled vaših najljubših hlač ostane isti kot pred posegom

Še preden zares stisne mraz, pa le poiščite vam najbližjo poslovalnico Šengar in prepustite svojo zimsko garderobo strokovnjakom. Jakne in plašče iz različnih materialov bodo strokovno očistili in jih pripravili na zimo. Z njimi pa se boste lahko posvetovali tudi o hrambi in spravljanju poletnih oblačil, ki jih kar nekaj časa ne bomo potrebovali.

Podjetje Šengar je eno tistih podjetij, ki s svojo strokovnostjo, usposobljenostjo in prijaznim odnosom poskrbi za popolnoma vsakdanje skrbi, ki pa vam lahko prihranijo veliko časa in energije.

Priznajte! Zamikalo vas je, da jim dostavite vsaj vse srajce in izkoristite ugodno pranje in likanje za 1 euro na srajco. Srajca vas bo zlikana počakala v zaščitni foliji. Ko boste enkrat preizkusili njihove storitve, se boste z veseljem vračali.

Še več o čistilnici, pralnici in šiviljskih popravilih Šengar pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.