Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Razmišljate o gradnji bazena na domačem dvorišču?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Sonce, svež zrak in voda so nepogrešlji za prijetno počutje večine ljudi. Voda koristi dobremu počutju. Bazen na domačem dvorišču združuje družine in ustvarja optimistično razpoloženje ter dobro voljo, kljub današnjemu hitremu življenjskemu slogu. V vročih dneh je prav zares fino v kolikor naše misli odtavajo na prizorišča čistega vodnega užitka. Predstavljamo vam ultimativen izbor bazenov podjetja Ema, kjer je uživanje življenja na prvem mestu. Fleksibilno in hitro prilagodljivo podjetje Ema vzdržuje in prodaja vse potrebno za bazensko tehniko. S svojimi bogatimi izkušnjami bodo za vse tiste, ki ste zaljubljeni v vodne užitke in čarobne perspektive poskrbeli za vse. Poznamo več vrst bazenov, vsaka pa ima svoje značilnosti. Predstavljamo kratek povzetek, ki vam bo olajšal nadaljnje odločanje, kateri bazen je za vas najprimernejši. V ponudbi podjetja Ema je zaslediti več vrst bazenov:

  • Zidani bazeni – s stiropornimi zidaki in PVC folijo,
  • karbonsko-keramični bazeni Compass,
  • poliestrski bazen,
  • polipropilenski bazeni,
  • betonski bazeni s keramiko.

ema-bazeni4

ema-bazeni5

Poleg bazenov za vas naredijo tudi fontane z različnimi vodnimi efekti. Z njimi boste poudarili lepoto svojih gradov, vrtov in mestnih trgov, kasneje pa pridih čarobnosti vdihnili tudi avlam in hotelom. Vodna simfonija v obliki fontane je postala skoraj nepogrešljiv dodatek bazenov in kopališč. Kapljice, v katere se poleti tako lepo ujamejo sončni žarki, lahko po vaši izbiri tvorijo posebne oblike in so lahko različnih barv. Kakšen stil vam je ljubši, čim bolj naravni ali bliže umetniškim delom?

31-banner-1

banner_Fun z roleto

V podjetju Ema vam nudijo celotno ponudbo vrhunske opreme, med katero najdete najrazličnejše vgradne elemente, solarne tuše, sisteme za avtomatsko vzdrževanje vode, pokrivala za bazen, podvodne osvetlitve in filtrirne naprave za bazen, ki so izjemno pomembne. Najdete pa tudi lestve, ogrevanje, pripomočke za čiščenje, protitočne plavalno-masažne naprave in seveda tudi vodne motive, kot so fontane, slapovi in parki.

Bazen-Compass-Briliant-88

Z bazeni Ema, si lahko s pomočjo vrhunskih strokovnjakov zgradite bazen. Zaupajte jim svoje ideje in jim prepustite izvedbo.

Naj vam bodo sanjski bazeni podjetja Ema inspiracija za opremo vašega doma! Razvajajte se v objemu svojega doma…

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.