Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Razširite svojo glasbeno zbirko ali podarite CD svojim najbližjim z Nika Records, d. o. o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Nika Records, d. o. o. je izdajatelj in distributer fonogramov z dolgoletno tradicijo. Družba je v svoji dvajsetletni zgodovini zrasla v enega najbolj prepoznavnih subjektov v slovenski glasbeni industriji.

Osnovna dejavnost podjetja je sklepanje izvajalskih pogodb s slovenskimi glasbenimi talenti, izbor producentov, avtorjev in glasbenikov pri snemanju plošč in promocija izvajalcev v medijih.

V njihovi široki ponudbi najdete tudi mobilne aplikacije za skupine Laibach, Big Foot Mama in pa Siddharto. NIKA MSC ( Nika music social connector) ali takorekoč  »vse v enem«, je mobilna glasbena aplikacija z vsemi socialnimi priključki na enem mestu. Več si lahko ogledate na povezavi:

http://www.nika.si/Mobilne-aplikacije

Ker pa se počasi bliža čas obdarovanj in praznikov, smo za vas pripravili nekaj idej za obdarovanje svojih najbližjih, iz njihove trgovine:

Enya https://www.nika.si/Pop__Pop/Dark_Island_Deluxe_Edition/

Coldplay https://www.nika.si/Rock/A_Head_Full_Of_Dreams/

Ed Sheeran https://www.nika.si/Pop__Pop/X_Wembley_Edition/

Big foot Mama https://www.nika.si/Rock/Best_of_Big_Foot_Mama-1990-2015/

Za popestritev lepih in ugodnih decembrskih večerov, pa priporočamo Topsify Christmas playlisto z božičnimi uspešnicami. Topsify. Mesto, kjer najdete skrbno izbrane glasbene lestvice vseh žanrov in za vsako razpoloženje. Vse od največjih hitov pa do najnovejših pesmi, nekaj za vsak okus. Vse naše lestvice redno posodabljamo, tako da bo vaša glasbena zbirka vedno sveža.

Obenem sporočamo, da naslednji teden izide album Ultra, skupine Siddharta. Vi pa imate možnost, da slišite album Ultra pred drugimi. Namreč, lahko dobite podpisan album že prej, saj bodo fantje skupine Siddharta podpisali tudi kakšnega več.

Nakup lahko opravite na povezavi:

https://www.nika.si/Rock/ultra_2/

Dan pred izidom boste že poslušali album, ki ga vsi težko pričakujemo!

Nekaj koristnih nasvetov oz. idej za obdaritev vaših najbližjih, saj je  to čas, ko se z veseljem spominjamo dogodkov, iz preteklega leta, ki smo jih preživeli v prisotnosti svojih najbližjih. To je pravi čas, da se jim za vso njihovo izkazano ljubezen in spoštovanje tudi poklonimo ob poslušanju najljubšega CD-ja.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.