Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Razvojno podjetje s tradicijo KreS

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

KreS, Kreativni sistemi, d.o.o. je razvojno podjetje s skoraj 30 letno tradicijo razvoja informacijskih rešitev na področjih vodenja financ in upravljanja podatkovnih baz.

  • PANORAMA je program, namenjen enovitemu vodenju vseh tistih podatkov, ki jih ostali programi v podjetju ne vodijo. Najbolje ponazori prilagodljivost programa nekaj značilnih uporabnikov: RTV Slovenija (notni arhiv), Slovenska filharmonja (notni arhiv), Čebelarska zveza (društva in članstvo), tovarna KERN (načrtovanje vzdrževanja strojev), LIONS Klub (članstvo, dobrodelne akcije in donacije) itd. Program vsebuje tudi dokumentni sistem z možnostjo iskanja dokumentov ne samo po naslovih temveč tudi po vsebini dokumentov.
  • INTRA je računovodski program, namenjen računovodskim sewrvisom in malim do srednjim popdjetjem, V vsakem trenutku zagotavlja usklajenost vseh saldakontov z glavno knjigo, enostavno knjiženje računov s popolnoma avtomatizirano izdelavo DDV poročil, sprotno izdelavo bruto bilanc ter s takojšnjim dostopom do bruto bilanc za 10,15 let nazaj
  • EXPERT je analitično orodje za primerjalno analizo poslovanja, z možnostjo kaj-če analize, z možnostjo enostavnega iskanja npr. stroškov, ki so največ prispevali k spremembi rezultatov poslovanja, z možnosjo definiranja lastnih primerjalnih poslovnih poročil ter z možnostjo planiranja po metodi od zgoraj navzdol Podatke za analizo lahko uvozi iz katarega koli računovodskega programa
  • DENTOK je orodje za analizo denarnih tokov, ki temelji na statistiki poslovnega obnašanja naših kupcev in ki na tej osnovi pripravi projekcijo najbolj verjetnega stanja sredstev za npr. naslednjih 5 tednov. Podatke za analizo lahko uvozi iz katarega koli računovodskega programa

Podjetje KreS, Kreativni sistemi, d.o.o., je že leta 1992 prejel certifikat kakovosti za program INTRA, kot prvi v Sloveniji. Pridobitev certifikata kakovosti le še potrjuje kakovost njihovih. Seveda še naprej vpeljujejo izboljšave v svojih rešitvah na podlagi skupnih dogovorov med njimi in njiihovimi poslovnimi partnerji. Ne delajo po naročilu, ampak si nov program najprej zamislijo, ga izdelajo in ga nato dajo na trg.

Poslanstvo podjetja je zasnovano na poslovni politiki, temelječi na medsebojnem spoštovanju vseh sodelujočih, poslovnih partnerjev in sodelavcev, in na uresničevanju skupnih ciljev. Le taka lahko prinese odlične rezultate in dobre medsebojne odnose.

Rešitve podjetja KreS uspešno ohranjajo visoko raven kakovosti. Zato uveljavljajo princip, da vsak njihov program obstaja v eni sami obliki, saj le tako lahko uspešno odpravljajo napake, ki se lahko pojavijo v vsakem programu. Kot pravijo sami, so v poslu spremembe neizogibne in kos jim boste lahko zgolj s fleksibilnostjo in prilagodljivostjo. Vsake dopolnitve ali odprave napak so deležni prav vsi njihovi uporabniki. Vse nove verzije programa z dopolnitvami in spremembami so vključene v ceno vzdrževanja in jih ni potrebno posebej doplačevati. Ker se svet se spreminja z izjemno hitrostjo, sledijo spremembam in prijazno ter strokovno pomagajo naročnikom pri dopolnjevanju in uvedbi rešitev. V podjetju KreS so drugačni in tega se zavedajo.

Dinamika, ki vlada v podjetju jim daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo in odzivajo potrebam tržišča. Izstopajo z visokokakovostno storitvijo, s ciljem zadovoljstvo strank. Njihova ​vizija​ in osnovna prepričanja so jih pripeljali do prepletanja modernih tehnologij z leti domačih in mednarodnih ​izkušenj ter znanj​a. ​Prepoznavanje nepotrebnih ​ter ​napačnih procesov in spreminjanje ​le-​teh je ​prvi​ korak k nenehnim izboljšavam​.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.