Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Revidera, družba za revizijo, računovodstvo in podjetniško svetovanje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

NIVE6473

Revizijska družba REVIDERA d.o.o., ki deluje že 20 let in pol, sodi med najbolj priznano podjetje za revizijo, računovodstvo in podjetniško svetovanje na vseh področjih gospodarstva in negospodarstva. Gre namreč za eno izmed prvih zasebnih revizijskih družb v Sloveniji.

Svoje delo opravljajo z visokimi standardi kakovosti in svojim partnerjem, ponujajo prvovrstne storitve. Specializirani so za dejavnosti revidiranja, davčnega svetovanja, računovodskega svetovanja, svetovanja na področju podjetniških financ in druge dogovorjene posle.

Revidiranje temelji na sodobnih pristopih in izvajanje revizij je zaupano strokovnjakom z veliko računovodske prakse in znanja, pridobljenega na Inštitutu za Revizijo RS. Namen revizije računovodskih izkazov je podati mnenje, da računovodski izkazi podajajo resnično in pošteno sliko premoženjskega in finančnega stanja ter poslovnega izida podjetja.

Družba Revidera s svojo revizijsko strategijo določi okvir svojega dela za posamezno revizijo, pri čemer izhajajo vedno iz svojega dobrega poznavanja naročnika ter na podlagi ocenjenega tveganja, ki je povezano z revidiranjem določenih področij. Določijo pomembnost in glavne metode preizkušanja, ki jih bodo uporabili pri delu. Od dneva vpisa v register revizijskih družb pri Slovenskem inštitutu za revizijo dalje, izvajajo storitve revidiranja in druge povezane storitve. Od takrat naprej sodelujejo s stalno strokovno ekipo sodelavcev, ki so bili zaposlenimi pri računovodskih in analitskih opravilih v večjih gospodarskih podjetjih, v negospodarstvu ali pa so se izobrazili in pridobili izkušnje v podjetju Revidera.

So družba, ki delujejo na različnih področjih revidiranja in poslovnega ter davčnega svetovanja. Zaupanja vredno podjetje, ki daje strokovnosti velik poudarek, najvišjim standardom kakovosti ter razumljivo in pošteno podaja ugotovitve o opravljenih revizijskih storitvah. Poleg tega njihovo delo temelji na nenehnem izobraževanju kadrov, ki jim znanje in izkušnje lahko koristijo.

NIVE8068-1

REVIDERA d.o.o je zagotovo odlična družba s priznanimi referenčnimi projekti, ki jo odlikujejo ažurnost, natančnost in strokovnost!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.