Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ročna avtopralnica Pičman

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Na področju avtopralnic in dodatnih storitev ročna avtopralnica Pičman vseskozi spremlja in preizkuša izdelke ter skrbi za nenehen razvoj in inovacije. Ročno avtopralnico posodabljajo v skladu z najnovejšimi ekološkimi zahtevami in tehničnimi dognanji. S kombinacijo tehnologije in znanja zagotavljajo idealne rezultate pranja, z visoko kakovostnimi čistilnimi in vzdrževalnimi programi pa ohranjajo vrednost vašega vozila.

 

 

Vaš avto bodo ročno in avtomatsko oprali s poudarkom na uporabi priznanih čistil in kakovostne opreme za čiščenje. Na ta način lahko zagotavljajo optimalno učinkovito nego vašega vozila. Minimizirajo možnost, da bi nepravilna nega vplivala na dolgoročno obstojnost in kakovost laka, obenem pa pomagajo ohranjati njegovo obstojnost in lesk. Ponujajo zunanje in notranje čiščenje vozila, globinsko čiščenje, poliranje celotnega vozila ali manjših prask, zaščito laka, odstranjevanje smole, čiščenje/dezinfekcija kanalov klimatske naprave in obnavljanje žarometov. Tako boste v ročni avtopralnici Pičman, z vrhunsko tehnologijo za pranje vozil, svoje vozilo očistili na mnogo nežnejši in intenzivnejši način.

 

 

Med čakanjem na vašega opranega jeklenega konjička, pa si lahko privoščite odlično kavico v njihovem gostinskem lokalu. Podjetje Pičman s pomočjo zaupanja vredne in profesionalno usposobljene ekipe ter najsodobnejše tehnologije, hitro in kakovostno očisti vaš avtomobil! Njihove glavne usmeritve so zagotavljanje kakovostne izvedbe vseh storitev, ki jih ponujajo. Podjetje ves čas nadgrajuje svojo ponudbo ter tako pridobiva nove stranke ter njihovo zaupanje.

Z leti je podjetje Pičman, d.o.o., Kranj, postalo največje specializirano podjetje na področju čiščenja vozila z ročnim pranjem, saj je z neprestanim vlaganjem v ljudi in inovacijami, postalo vodilno na tem področju. Njihova prisotnost omogoča, da lahko strankam ponudijo najboljše storitve. Letos pa praznujejo že 25 – letno tradicijo!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.