Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

S poštenostjo, zanesljivostjo in odgovornostjo veljajo za vodilno mizarsko podjetje, Mizarstvo Gorjup Rafko

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Družinsko podjetje Mizarstvo Gorjup Rafko, že več kot pol stoletja raziskuje in razvija rešitve za mizarske storitve. Družinsko podjetje, ki je začelo iz ničle ter z dobrim delom in s pomočjo zadovoljnih strank razširilo, tako da zdaj lahko ponuja storitve tudi najbolj zahtevnim strankam. Vsaka njihova storitev ali izdelek je narejen odlično, vsak detajl je dodelan. Kreativni izziv mizarstva je oblikovanje prostorov za ljudi, s katerimi si delijo temeljne vrednote. Zanimajo jih tako navdihujoči posamezniki ali družine, ki želijo živeti polno in uravnoteženo življenje.

 

 

Prepoznavne lastnosti podjetja Mizarstvo Gorjup Rafka, je pretočna in dinamična, obenem pa kompleksna, nekonvencionalna mizarska storitev, ki vedno znova teži k najboljši umestitvi v okolje, prepoznavanju naročnikovih želja in potreb ter funkcionalnim izkoristkom naravnih danosti, ki se kažejo v inovativnih mizarskih rešitvah.

 

 

Njihovo glavno vodilo je strankam svetovati in predstaviti natančno tisto tehnologijo, ki jo potrebujejo za rešitev določenega, konkretnega problema. To je vse prej kot lahka naloga, saj so želje po navadi zelo različne, viri pa omejeni. Vseeno pa, poudarjajo v podjetju, nič ni nemogoče. Njihove mizarske staritve rastejo kot gobe po dežju, tudi v prihodnosti pa ne bodo prenehali s širjenjem in uresničevanjem novih idej, saj so mlajše generacije že zakorakale po poteh svojih očetov.

 

Izdelujejo vse vrste notranjega pohištva, kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, kopalnice, spalnice, otroške sobe, omare, predsobe in vrata. Nudijo vam torej vse vrste mizarskih storitev, izdelavo, servis oziroma popravila, predelave in montažo pohištva. Specializirani so za zamenjavo notranjih sobnih vrat s podbojem, z novimi podboji in vratnimi krili. Sedaj vam več ni potrebno najeti zidarja ali pleskarja, kajti pri mizarstvu Gorjup ekipa strokovno izreže in odstrani ter vgradi novi podboj. Sami Vse to izdelajo glede izbora vaših barv, oblik, sestavi furnirja in podobno. Ponujajo tudi servisiranje in obnovo pohištva ter zamenjavo delovnih plošč, front, omar, okovja, predelavo omar v predalnike itd. Opreme za bivalne  mobilne enote ali avtodome se lahko pohvalijo s štiri izdelanimi avtodomi  in raznimi servisiranji pohištva v teh premičnih stvareh. Lotili so se celo izdelave in opreme kulturnega doma in poželi veliko pohval zaradi kakovosti izdelave ter inovativnosti.

 

Bogate izkušnje na področju mizarske dejavnosti jim omogočajo, da po željah naročnikov izdelujejo najrazličnejše mizarske izdelke. Pred naročilom opravijo vse potrebne meritve in vam na osnovi ogleda, vaših želja ter svojih izkušenj izdelajo predlog ter ponudbo. Projekt vedno oblikujejo in izvajajo v popolnem sodelovanju s stranko. Pri svojem delu uporabljajo najboljše materiale, s strokovnim svetovanjem in v sodelovanju s stranko vedno poiščemo najboljše rešitve, da bo bivanje udobno , ugodno in sproščeno.

Razpolagajo s številnimi vzorci materialov, tekstur in barv za pohištvene elemente, kar za stranko posledično predstavlja prihranek časa in denarja. Pred samo izdelavo naredijo vse potrebne meritve in vam na osnovi dogovora ter ogleda izrišejo načrt nato pa izdelajo ponudbo. Sodelujejo z uspešnimi, naprednimi organizacijami, od velikih gospodarskih in javnih družb, do srednje velikih in manjših tehnoloških, storitvenih in medijskih podjetij. Za seboj imajo izdelane odlične reference. Medtem ko imajo njihovi naročniki različne cilje v projektih, pa jih združuje skupna zaveza, najti nove načine dela in ustvariti boljše delovne pogoje za svoje zaposlene. Njihova največja naloga je ponuditi kakovostne mizarske izdelke in storitve po optimalnih cenah. Imajo edinstveno poslovno strategijo, zato podjetje Mizarstvo Gorjup Rafko deluje kot ponudnik transparentnih rešitev, ki omogočajo prilagoditev za vsako stranko. Najbolj poznani so po tem, da svojim strankam svetujejo in pomagajo s poznavanjem mizarskih storitev. S stranko poiščejo najprimernejšo rešitev.

 

 

 

Za uspešnost podjetja na mizarskem področju ni potreben le kvaliteten, prepoznaven produkt in ugodna cena. Podjetje, ki se širi in osvaja nove trge mora veljati za pošteno, zanesljivo, odgovorno. To pa so glavne vrednote podjetja  Mizarstvo Gorjup Rafko.

 

www.mizarstvo-gorjup.si

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.