Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

S projektom ZDRAV OBROK ustvarjajo zdravo prihodnost

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje B-forma je s svojo strokovno ekipo ustanovila uspešen projekt ZDRAV OBROK, ki ga je uspešno že vpeljala v slovenski prostor. So veliki ljubitelji zdrave bio prehrane, zato boste v njihovi ponudbi našli le eko izdelke.

Prednosti okusa ekoloških pridelkov so bolj ali manj subjektivne, vendar pa je za ekološke kmete znano, da na svojih kmetijah skrbijo za večjo pestrost rastlinskih in živalskih vrst. Ekološko kmetijstvo si prizadeva pridelovati tudi visokokakovostna živila, ki odražajo raznolike kulinarične želje sodobnega porabnika. To pomeni, da so pridelana brez uporabe pesticidov, herbicidov, konzervansov, umetnih arom, gensko spremenjenih organizmov in drugih izumov novejše dobe, ki uničijo večino vitaminov, rudninskih snovi in vsega drugega, kar nam je narava namenila, da bi zadovoljila naše potrebe.

Z izbiro ekoloških živil boste zaužili celovito, bolj hranljivo živilo, ki vsebuje vse kar potrebujete. Hkrati pa so ekološka živila tudi veliko polnejšega okusa kot konvencionalno pridelana. Nenazadnje so tu naši otroci, ki so najbolj ranljiva skupina in vsi si želimo zdrave otroke. Le z zdravo prehrano naših otrok lahko ustvarimo zdravo prihodnost.

20141113_151123 20150617_112938

Zdrava ekološka hrana na delovna mesta je bil njihov začetek, sedaj pa so se usmerili izključno v dobavo šolam, vrtcem ter strostnikom.

S svojim projektom ZDRAV OBROK v šolah ter vrtcih podjetje B-forma oskrbuje z redno tedensko oskrbo otroke z bio kruhom in ostalimi pekovskimi izdelki.  Večina odgovornih za prehrano v teh organizacijah se je zelo pozitivno odzvala in ideja je bila na večini naslovov ze lepo sprejeta. Nekatere šole in vrtci so se odločili prav za projekt EKO DAN V TEDNU, kjer določen dan v tednu postaja stalnica za bio prehrano uporabnikov. Tovrstvo idejo najdemo vedno bolj pogosto tudi pod imenom ZELENI PONEDELJEK.

Ekipa Zdravega obroka v svojih prostorih peče lasten kruh in pekovsko pecivo in sicer iz ekološko pridelane pšenične, ržene, pirine, koruzne, ovsene, polnozrnate, ajdove moke, tako gladke kot polnozrnate moke. In še bi lahko naštevali okuse ter ostale različne vrste mok. Najpomembneje pri njegovi peki je dejstvo, da v vseh izdelkih ni umetnih dodatkov, aditivov, konzarvansov in alergenov.  Zato so izdelki ekološke pridelave primerni tudi za alergike, katerih je na žalost vsak dan več in katerim se omejuje način prehranjevanja.

Za vse zgoraj omenjene izdelke imajo pridobljen certifikat Inštituta za kontrolo in certifikacijo Univerze v Mariboru, kateri se vsako leto ponovno osvežuje in dokazuje. Sama pridobitev takega certifikata ni lahka  – zahteva namreč natančno in podrobno specifikacijo tako sestavin kot načina dela ekološkega izdelka, dokazovanju verodostojnosti sestavin in delovnih proceso. Zato se certifikatu resnično lahko zaupa, tudi tisti najbolj skeptični, kateri besedi eko nekako ne zaupajo najbolj.

Torej, o projektu ZDRAV OBROK se lahko informirate po telefonu na številki 0599 65 133 ali 041 373 982.

Vse informacije, predloge in vprašanja jim lahko poleg omenjenih medijev naslovite tudi na mail info@zdrav-obrok.si in nanje vam bodo z veseljem odgovorili.

Na koncu bi zaključili z njihovim sloganom; »NI NAM VSEENO KAJ POJESTE!«

Zdrav_Obrok_logo_CMYK

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.