Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Shoppii, edini, slovenski, nov način oglaševanja, ki bo pripeljal mimoidoče v vašo poslovalnico

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V tokratnem prispevku vam želimo predstaviti kreativno ekipo strokovnjakov, ki je svojo izvrstno idejo udejanjila in sicer s Shoppii, mobilno oglaševalsko orodje.

Kaj je Shoppii? Je lokalizirano mobilno oglaševalsko orodje, ki deluje na mednarodnem trgu. Gre takorekoč za zapakirano mobilno orodje in deluje kot nakupovalni asistent. Hitra rast uporabnikov in oglaševalcev potrjuje njegovo učinkovitost, razvoj novih funkcionalnosti pa prispeva k širokemu spektru možnosti promocij.

Deluje enostavno, s shoppiijem ne potrebujete brskati po katalogih in iskati po trgovinah, da bi našli, kar si želite. Shoppii namreč išče ugodnosti v vaši bližini namesto vas!

Vse kar je potrebno storiti, da si naložite mobilno aplikacijo, nato poveste katere stvari so vam všeč, prodajalcu pokažete obvestilo, ki vam ga je poslal Shoppii in uživate v ugodnostih. Četudi je vaša poslovalnica na manj frekventni lokaciji, lahko s shoppiijem enostavno in ugodno predstavite svoje izdelke in storitve kupcem, ki so v bližini. Shoppii je primeren tako za posamezne uporabnike, kot tudi za podjetja.

Podjetniki pozor! Za promocijo vašega prodajnega mesta, je shoppii najboljša rešitev. Bodisi, da gre za turizem, restavracije, bare, trgovine in druge storitve. Vaše akcije bo shoppii samodejno razposlal vsem, ki jih vaš izdelek zanima in se nahaja v bližini vaše storitve! Tako se lahko vi bolj posvetite prodaji. Shoppii je namenjen tudi za enostavno in učinkovito promocijo vseh vrst dogodkov kot so koncerti, sejmi, prireditve, izobraževanja, itd. S Shoppiijem boste na inovativen način izpostavili vaš izdelek ter povečali prepoznavnost tudi svoje blagovne znamke, saj lahko spomnite vaše kupce na vašo blagovno znamko, ko jim je to priročno in zanimivo. Tak način promocije je primeren predvsem za izdelke ali storitve, ki se prodajajo v večjih trgovskih verigah ali kot podpora klasičnim oglaševalskim akcijam. Najbolj pomembno je to, da Shoppii omogoča, da oglaševalci ciljano privabljate potencialne kupce v vašo poslovalnico. Namreč, Shoppii omogoča zelo natančno določanje ciljne skupine kot npr., spol, starost, področje zanimanja in bližina/lokacija. Ko se v bližini poslovalnice nahaja primeren kupec, ga Shoppii samodejno obvesti o vaši ponudbi in s časovno omejeno ugodnostjo prepriča v obisk.

Mobilno aplikacijo si lahko prenesete tukaj:

https://play.google.com/store/apps/details?id=shoppii.kinvart.com.shoppii

Po naši oceni odlična mobilna aplikacija in verjamemo, da bo slovenska, inovativna ekipa, ki je z dobrim produktom razvila odlično novo aplikacijo Shoppii, uspela tudi v svetovnem merilu.

Več si lahko pogledate na njihovi spletni strani www.shoppii.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.