Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Si.mobil Jesenice – Alpetel

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V dananšenjem prispevku vam predstavljamo najbolj sodobno in dinamično trgovino Si.mobil – Alpetel Jesenice, ki je specializirana za prodajo in popravila različnih elektronskih in telekomunikacijskih naprav. Meseca maja bo že deseto leto odkar uspešno poslujejo in so najbolj uspešno podjetje iz Jesenic, s svojimi zvestimi strankami. Obenem lahko v njihovi ponudbi najdete tudi mobilne aparate (pester izbor pametnih telefonov) ter dodatno opremo. Trenutno najbolj iskana je Simobilova blagajna, ki jo ravno tako najdete v njihovi ponudbi.

 11214354_177595139261808_8715059895667160595_n

Alpetel z inovativnimi tehnologijami navdihujejo svoje uporabnike. Mlada in energična ekipa s svojo odprtostjo, prilagodljivostjo ter nadgradljivostjo izdelkov, storitev in privlačnih vsebin uporabnikom, ves čas zagotavljajo učinkovita, uporabna, zanesljiva orodja za posel in prosti čas. Četudi čakate na popravilo svojega aparata, ki ga prevzamejo, med čakanjem dobite brezplačno kavico, kar kaže na njihovo profesionalnost.

12507616_191316067889715_9034671795664803854_n

So glavni pooblaščeni zastopniki za Si. Mobil in Amis. Tako lahko sklenete ali podaljšate naročniško razmerje tako za Si.mobil kot tudi za Amis. Ponujajo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo. Imajo tudi možnost plačevanja računov na plačilnem avtomatu.

Alpetel podjetje je najbolj prepoznavno na podoročju Gorenjske in se ponaša kot vodilno podjetje pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij. Ustvarja napredne, enostavne in brezskrbne komunikacijske storitve, ki ljudem koristijo. Pri svojem delu so skrbni, odgovorni in predvsem bodo vedno obravnavali vaše želje, potrebe in težave po najvišjih tehnoloških merilih.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.